Film

Dinotópia - Őslények szigete /Dinotopia/

magyarul beszélő, amerikai-angol-német minisorozat, 250 perc, 2002


Értékelés:

55 szavazatból
Szerinted?
Karlt (Tyron Leitso) és Davidot (Wentworth Miller) magának való apjuk nyaralni viszi, amikor hirtelen viharba keverednek, és repülőgépük lezuhan Dinotópia partjai előtt. Ebben a fantasztikus, elveszett világban békésen élnek egymás mellett a dinoszauruszok és az emberek, egymás kölcsönös tisztelete mellett. A két testvér elámul a jószándékú teremtmények megismerésekor, ahogyan a polgármester koraérett leányától, Mariontól (Katie Carr) is, aki bemutatja nekik Dinotópia csodáit.

Nem mindenütt uralkodik azonban harmónia. Dinotópia fővárosa, Zuhatagváros határában vérszomjas ragadozók tanyáznak, állandó fenyegetést jelentve a természet kényes egyensúlyára. Ugyanilyen veszélyesek azonban az olyan törvényen kívüliek, mint Cyrus Crabb (David Thewlis, Teljes napfogyatkozás), aki kalózok leszármazottja, és az igazságszolgáltatás elől menekül. A legnagyobb problémát azonban a napkövek kihunyása okozza, amelyek egész Dinotópia energiáját biztosítják. A ragyogóan okos, több nyelven beszélő Stenonychosaurus, Zipeau segítségével Karl és David elindul, hogy megmentse ezt a történelem előtti édenkertet, melyet már otthonuknak éreznek.

Évadok:

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Karl Scott
David Scott
Marion Waldo
Cyrus Crabb
Rosemary Waldo
Romana Denison
Zippo hangja
Frank Scott
Waldo polgármester

Linkek:

Vélemény:


2013. május 7. 20:31
Láttad te a Gyűrűk Urát? :)

2012. szeptember 9. 20:34
"látvány semmi" képzeld 2002-ben ennél jobbat nem tudtak volna csinálni.És ha anyira "gagyi" lenne nem kapott volna a IMDb-n 6.3/10-t.Szerintem akkoriban is egy közepes filmnek számított.

2011. december 18. 14:25
Én sem kedvelem túlzottan, túl baromság a kivitelezés, a történet sántít, látvány semmi, színészek nullák. Gagyi.

Összes hozzászólás