Film

Dinotópia - Őslények szigete

/Dinotopia/
magyarul beszélő, amerikai-angol-német minisorozat, 250 perc, 2002

Értékelés:

57 szavazatból
Szerinted?

  Karlt (Tyron Leitso) és Davidot (Wentworth Miller) magának való apjuk nyaralni viszi, amikor hirtelen viharba keverednek, és repülőgépük lezuhan Dinotópia partjai előtt. Ebben a fantasztikus, elveszett világban békésen élnek egymás mellett a dinoszauruszok és az emberek, egymás kölcsönös tisztelete mellett. A két testvér elámul a jószándékú teremtmények megismerésekor, ahogyan a polgármester koraérett leányától, Mariontól (Katie Carr) is, aki bemutatja nekik Dinotópia csodáit.

  Nem mindenütt uralkodik azonban harmónia. Dinotópia fővárosa, Zuhatagváros határában vérszomjas ragadozók tanyáznak, állandó fenyegetést jelentve a természet kényes egyensúlyára. Ugyanilyen veszélyesek azonban az olyan törvényen kívüliek, mint Cyrus Crabb (David Thewlis, Teljes napfogyatkozás), aki kalózok leszármazottja, és az igazságszolgáltatás elől menekül. A legnagyobb problémát azonban a napkövek kihunyása okozza, amelyek egész Dinotópia energiáját biztosítják. A ragyogóan okos, több nyelven beszélő Stenonychosaurus, Zipeau segítségével Karl és David elindul, hogy megmentse ezt a történelem előtti édenkertet, melyet már otthonuknak éreznek.

  Évadok:

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Karl Scott
  David Scott
  Marion Waldo
  Cyrus Crabb
  Rosemary Waldo
  Romana Denison
  Zippo hangja
  Frank Scott
  Waldo polgármester

  Vélemény:


  2013. május 7. 20:31
  Láttad te a Gyűrűk Urát? :)

  2012. szeptember 9. 20:34
  "látvány semmi" képzeld 2002-ben ennél jobbat nem tudtak volna csinálni.És ha anyira "gagyi" lenne nem kapott volna a IMDb-n 6.3/10-t.Szerintem akkoriban is egy közepes filmnek számított.

  2011. december 18. 14:25
  Én sem kedvelem túlzottan, túl baromság a kivitelezés, a történet sántít, látvány semmi, színészek nullák. Gagyi.

  Összes hozzászólás