Doktor Hekimoglu

Bakancslistához adom
Hekimoğlu
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török vígjátéksorozat, drámasorozat, 120 perc, 2019

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Ates Hekimoglu a 40-es éveiben járó sikeres orvos. Infektológiai és nefrológiai szakorvosként dolgozik, kutatásokat végez a betegségekre fókuszálva anélkül, hogy személyes kapcsolatot létesítene a betegekkel. Minden új, összetett eset provokatív és izgalmas számára, mint egy rejtvény, amely a megoldásra vár. Hekimoglu diagnózisaival és kezeléseivel napról napra növeli hírnevét, ám környezete számára elviselhetetlen természete nem könnyíti meg a mindennapokat. Képtelen lépést tartani a kórházi renddel, gyakran nehéz helyzetbe hozza a kórházigazgatót, Ipeket. Ipek egyike annak a két embernek, aki elviseli megosztó karakterét. Hekimoglu akár egy nyomozó, úgy vizsgálja a betegségeket, és egy háromfős szakorvosból álló csapattal dolgozik.

A széria egyik főszereplője a Megtört szívek sztárja, a gyönyörű Ebru Özkan, aki a kórházigazgatót játssza, magyar hangja: Horváth Lili. Ateş Hekimoğlu szerepében Timuçin Esen-t láthatjuk, őt Kárpáti Levente szinkronizálja, míg a doktor barátját Okan Yalabik alakítja, neki Hajdu Steve kölcsönzi a hangját.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Ates Hekimoglu
Orhan Yavuz
Mehmet Ali Çaglar
Emre Acar
Ipek Tekin
Zeynep Can

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
FinFan 2022 okt. 27. - 19:54:37 10/10
Kedvenc sorozatom.
offtopic
Paál Zsuzsanna 2022 okt. 06. - 19:11:20
Vajon ki írja az ismertetőket? Nem kellene leváltani olyanra, aki ismeri a magyar nyelvtant? "nem-e tudják"
6/10
luci87 2022 szept. 15. - 18:42:25 6/10
Doktor Hause utanzat, török valtozatban, nezheto.