Drága fiunk, Damilola

Bakancslistához adom
Damilola, Our Loved Boy
angol dráma, 87 perc, 2016

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

2000-ben, Londonban a 12 és 13 éves Preddie testvérek megtámadták az iskolából hazafelé tartó tízéves, nigériai származású Damilola Taylort, aki a késszúrások következtében elvérzett. A gyilkosság sokkolta a közvéleményt, csakúgy mint a szülőket, akik szerettek volna magyarázatot kapni a miértre. És ami legalább olyan nehéz, mint az igazság megtalálása, a szerelmük képes lesz-e túlélni ezt a fájdalmat. A film bemutatja Damilola útját Lagostól Londonig, és azt, hogy családja az igazságot keresi.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
dandelion83 2019 aug. 12. - 19:27:06 6/10
Semmilyen volt. Nem tudtam átélni, nem volt elég hiteles, túl könnyed volt a drámai téma ellenére is, túl nyugodt, túl elfogadó. Nem fogott meg.
3/10
sexykex 2019 ápr. 14. - 19:14:51 3/10
Hosszú idő elteltével fizettem elő újra az HBO-ra és kezdem megbánni. Sorozat, sorozat hátán és elfusizott senkit sem érdeklő dög unalmas filmek tömkelege.
Drága fiúnk, Damilola egy hatéves szintjén muzsikál, érthetetlen, hogy egy ismeretlen nagyvárosban miért nem vigyáznak rá jobban, legalább az első időkben. Tetszett, amikor a fekete nagysága bevonul az önkormányzathoz és ingyen lakásért folyamodik. Tetszett, amikor a biztonságos Lagosból megérkezik a tekintetes úr és elkezdi nevelni a londoni fekete kölyköket. Tetszett, hogy a nagyobbik gyerek egyetemre ment, de a családban nem dolgozott senki. Tetszett, hogy a tetteseket előkerítették a semmiből. A film azonban nem tetszett.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu