Drogkartell

Bakancslistához adom
The Snitch Cartel
18 éven aluliak számára nem ajánlott kolumbiai krimi, 102 perc, 2011

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

A megtörtént eseményeken alapuló film főhőse Martin Gonzalez, a szegény családból származó fiú, aki a kábítószer-kereskedelemben látja az egyetlen kiutat. Szeretné ugyanis elnyerni a gyönyörű Sophia szerelmét, akitől a társadalmi különbségek miatt egy világ választja el. Rátermettsége miatt Martin szépen halad a Norte del Valle nevű, hírhedt kartell ranglétráján, ami végül felkelti Sofia figyelmét. Ahogy a hatóságokét is. Martin válaszút elé kerül, és életveszélyes játszmába kezd.

Stáblista:

Szereplők

Martín González
Sam Mathews
Pepe Cadena
Milton Jiménez
Álvaro José Pérez
John Mario Martínez

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Owl 2019 okt. 30. - 21:40:58 7/10
Nem bántam meg, hogy végignéztem, az utcán lövöldözős rész tényleg gáz volt, de ezt leszámítva egy romantikával fűszerezett emészthető történetet kaptunk. A valóság alapja nem tudom mennyi, talán csak annyi, hogy a drogbizniszben hullanak az emberek.
8/10
Xxy92 2016 ápr. 09. - 21:28:32 8/10
Nem szeretem az akciófilmeket, de ez tetszett. Már csak azért is, mert nem sok kolumbiai filmet vetítenek Magyarországon, és valójában mi másról is szólhatna egy kolumbiai film, mint a drogról?! Elõttem szóló szidta a színészeket, szerintem nem volt velük semmi gond. Tán lehet, azért tûnnek furcsának, mert egy latin nép azért más, mint az unalomig játszott amerikai filmek fõhõsei, na mindegy.
Nekem az volt irreális, mikor lövöldöztek egymásra az utcán, s közben gond nélkül mentek az autók, meg a gyalogosok.
6/10
Ritschie 2015 febr. 17. - 12:14:31 6/10
A sztoriból sztem többet ki lehetett volna hozni, de így sem volt rossz!
8 pontot adtam volna szívem szerint a filmre, de a színészek nagyrésze miatt csak 6!
A gengszterek többsége mind kinézetre, mind viselkedésre olyan, mintha valami paródia lenne. A legtöbb filmben az alvilági figurák külsõleg, és belsõleg is olyanok, hogy az ember filmnézés közben arra gondol, hogy "hú ezekkel nem szívesen húznék ujjat". Itt?? Az a bajuszkirály faszi, azzal a kopaszodó coffos (inkább lepukkant névtelenalkoholista) külsejü fickóval inkább valóak mellékszereplõként egy kocsma balhés törzsvendégei közé, mintsem komoly maffiózóknak akik tonnaszám "csencselik" a port... A színészi játékuk pedig....Nem is tudom minõsíteni. Én azzal sem tudok azonosulni, hogy életem szerelmének egy hazugságokkal felépített életet adjak.. Az ember hazavisz egy lotyót éjszakára, akkor lehazudja az eget is, ügyvéd, politikus, manager, akármit, megtömi aztán viszlát!De egy lánnyal akivel hosszú komoly kapcsolatot tervez már a kezdetektõl hazugságra építeni?!Feleslegesen túlbonyolította a helyzetét.Ki kellett volna tálalni, vagy ha ez nem járható, akkor majd azt követõen belekezdeni, ha a múltját lezárta.
De ez a saját véleményem.
Don Benito 2015 febr. 01. - 23:30:30
De ebbõl sorozat is készült ami majdnem 200 részes. Nem tudtam hogy film is készült belõle.
10/10
makovecz1972 2015 jan. 09. - 17:28:29 10/10
Nekem tetszett, ahhoz képest, hogy ennyire lehúzzák! 10/10! Jó film!