Dzsungelélet

Bakancslistához adom
Jungle Junction
angol rajzfilm sorozat, 25 perc, 2009

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

A CG-animációs sorozat a dzsungel kerekeken guruló állatainak vidám, tempós kalandjait követi a dzsungelen keresztül. A dzsungel félig állat és félig jármű lakói közé tartozik Röfi, a rózsaszín malacka, aki a dzsungel hírnöke, az elefánt és a furgon keverékéből létrejött Eli, aki a dzsungel lakóinak csomagjait kézbesíti, és a Bogarak, a dzsungel mindig tanulni vágyó, játékos gyermekei. A 25 perces epizódok a főszereplők egyikét mutatja be, valamely probléma megoldása közben.

Mint minden Playhouse Disney műsornak, a humor és a vidámság ennek a sorozatnak is alapeleme, így a tanulás élvezetes és játékos élménnyé válik az óvódások számára. A sorozat alappillére az az innovatív hozzáállás, amely arra bíztatja az óvódásokat, hogy legyenek környezettudatosak, és ismerjék meg a természet értékeit. Ezen kívül a sorozat a dzsungel számos pontján elhelyezett jelzőtáblák és szimbólumok használatával segít az iskola előtti készségek fejlesztésében. Az óvódások örömüket lelhetik a táblák jelentésének megfejtésében, amelyek segítenek megérteni magát a történetet.

A sorozat oktatói elemeit tovább hangsúlyozza a többször is visszatérő, fülbemászó dal, a "Pörgesd fel!". Ez vidám, zenés aláfestést jelent ahhoz, ahogy a szereplők kitalálják, hogyan győzzék le az akadályokat, és sebesen száguldoznak a dzsungel útjain a megoldások megtalálása érdekében.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
pista048 2010 aug. 24. - 07:05:43
Aha
ez jó csak túl hamar aggyák.
én 8 után kelek így a végét se látom csak a tudtam 6.30-kor kelni.
Amúgy jó reggelt!
halaszpeti 2010 júl. 16. - 14:40:51 Előzmény bemi15
kicsit pihentnek tûnik xD
bemi15 2010 máj. 05. - 13:29:04 Előzmény booczakos
EZ NAGYON JÓ MESE
10/10
booczakos 2010 ápr. 18. - 22:20:12 10/10
kíváncsi leszek erre az "autós" mesére... =)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu