Ebadta katona

Bakancslistához adom
Rain
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai kalandfilm, 86 perc, 2001

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A kis Amy, aki elvesztette bátyját a vietnámi háborúban, megható ajánlattal áll elő: bátyja hűséges kutyáját, Raint a seregnek ajándékozza, abban a reményben, hogy a kutya sok katona életét menti majd meg. Az összeomlott Rain Hollandhoz kerül, aki egy Vietnámba tartó szakasz kutyás felderítője lesz. A dzsungel ismeretlen veszélyei közt Rain bebizonyítja bátorságát és hűségét, s hamarosan a csapat legbizalmatlanabb tagja is rádöbben, hogy a kutya segítsége nélkül már mind halottak lennének. Nem véletlen hát, hogy Rainre a vietkongok is vadásznak.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
alien1976 2017 jún. 15. - 21:38:11 7/10
Kellemesen csalódtam a filmben. Szépen indult be a sztori, ami jól is volt vezetve. A színészi alakítások nekem annyira nem jöttek át, fõleg az elején kissé szájbarágósak, beállítottak voltak a párbeszédek. Nem volt életszagú. De ezen átlendûlve, egy egyszer nézhetõ családi filmnek teljesen elment.
10/10
zoli50 2015 szept. 28. - 22:56:09 10/10
Nagyon jó film! Most néztem meg és csak ajánlani tudom a háborús és kutyás filek kedvelõinek!! Nagyon jók a szinészi alakitások és a kutya is nagyot alakitott a filmben, hiszen Õ a fõszereplõ !!