Film

Edison

magyarul beszélő, amerikai-német thriller, 97 perc, 2005

Értékelés:

96 szavazatból
Szerinted?

  Josh Pollack (Justin Timberlake), a kezdő újságíró egy nap rendőrségi korrupciós ügybe botlik, és úgy véli, ez élete nagy lehetősége. Nem tudja, milyen darázsfészekbe nyúl: nem csak ő válik kiszemelt áldozattá, hanem főnöke, Moses Ashford (Morgan Freeman) is. Ashford gyorsan kirúgja Josht, ez azonban csak olaj a tűzre.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. április 10. 01:27
  Amikor a film elején egy csáknorisz büszkén átlő egy túszon minden felelősségre vonás nélkül, nem sok jót vetít előre. Mégis egész sokáig van remény, hogy egy tucatfilmnek elmegy: a gyenge forgatókönyvet némileg ellensúlyozza pl. Freeman. De ez sem sikerül: a végére botrányosan, még paródiának is rossz jelenetekkel és klisékkel teljesen elbukik a film.

  2016. február 10. 22:45
  Nem volt ez rossz. Üdv a szakembereknek!

  2014. szeptember 6. 04:40
  Nem olyan rossz film ez de nem is olyan amire sokáig emlékezne bárki is. Kevin Spacey a kendven színészem de itt rosszul voltam tőle. Ez a haj teljesen elrontotta. Komolytalan volt.
  SPOILER:
  Nem értettem mire ez a nagy cirkusz. A néger gyerek jobban járt mintha lelövik, vagy ha csak simán drogdílerként beviszik.
  A csaj nem tehetett semmiről de a Timberlake azután hogy bajba sodorta (amit előre gondolhatott volna), még továbbment. Ez nem bátorság, nem becsületesség, hanem idiótaság. Semmivel nem jobb mint a másik oldal. A sikerért bárkit beáldoz. A végén a néger rendőr is utalt rá hogy lehet kinyírják őt is meg a családot is de akkor is folytatta a hülyéje.
  Én kimondottan azt vártam hogy meghal az író akkor lett volna valami a filmből. A rendőrök piszkos módszerekkel de mégiscsak megtisztították az utcát. Aki normális életet él azt nem piszkálták. Ja hogy drogoztak meg loptak?! Miért az igazi világban nem azt teszik azok akikre felnéznek sokan? Meg ha ez kell ahhoz hogy elvégezze a dolgát (drog hogy elviselje a mindennapokat) akkor ez kell. Valaki meg iszik mert nem bírja a ...

  Összes hozzászólás