Egyenes beszéd

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető 90 perc, 2024

Értékelés:

463 szavazatból
Szerinted?

Amit a nap híreiről tudni kell. Ami fontos, az a hír, és ami a hír hátterében áll. Mindenkit megkeresünk, mindenkit megkérdezünk és egyenes beszédet várunk. Műsorvezető: Rónai Egon, Szöllősi Györgyi. Benne: 19:55 ATV Híradó

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
filoszemitabélus máj. 11. 20:11:20 Előzmény olahmiki1959
Érte sem ejtenék forró könnyeket. A puszta léte támadás a jó ízlés ellen. Ez a Gyárfás meg igazán megrendelhette volna egy füst alatt Tasnádi perforálását is. 2 személyre biztos adott volna Rohác kedvezményt. Vagy esetleg lehetett volna gyűjtést szervezni egy ilyen nemes célra.
olahmiki1959 máj. 11. 00:49:25
Máj. 10-én a narrátor hölgy azzal vezetett fel egy Zamecsnik Péter ügyvéddel történő beszélgetést, hogy szó lesz benne Fenyő MIKLÓS évtizedekkel ezelőtti meggyilkolásáról!!!
És senki nem javította ki, pedig a stúdióban hallotta az ügyvéd úr is, és Szőllősi Györgyi műsorvezető is!
Gratulálok!
Rainwalker jan. 22. 19:47:17
"Egyenes beszéd
(2024) (élő)"
Mmmmilyen élő, ami egy órás késleltetéssel megy a neten???
2/10
magit 2023 dec. 02. - 07:14:36 2/10 Előzmény fricsi01
Én is ezt kérdezem.
fricsi01 2023 márc. 31. - 20:35:11
ez a szőlősi tényleg kell műsort vezetni?
fricsi01 2023 febr. 14. - 19:50:55 Előzmény fricsi01
ha ő van, képtelen vagyok mnézni, mindig kapcs. tovább
fricsi01 2023 febr. 14. - 19:49:37
nem lehet elviselni ezt a szőlősit.... be nem áll a szája, közbedumál, monologizál, elképesztő
Sumomo_ 2022 máj. 11. - 12:08:25
Lenyűgöz a türelmed.
offtopic
Edmond Dantes 2022 máj. 11. - 10:33:33
Inkább nálunk szorongtak. Azaz inkább drukkoltak: Le Pennek, mellesleg pénzelték is: nem jött be.
szevia 2022 máj. 09. - 22:40:40
Nincs értelme ezt folytatni. A véleményemet elmondtam. Érvet nem hallottam. Szép estét.
szevia 2022 máj. 09. - 21:41:22
Én nem ti vagyok, hanem én. És nem aggódom. Azon sem, hogy M.o elvesztené identitását, nyelvét, kultúráját. Bőven lett volna rá ideje, és nem történt így. Hamis a baba.
offtopic
Lizus-ka 2022 máj. 09. - 20:53:22 Előzmény fricsi01
"Te hány éves vagy ?" Ezen a néven történt regisztrációja szerint 105 éves. Sokat elárul róla.
szevia 2022 máj. 09. - 19:49:17 Előzmény Kit Fisto
Csak azt nem értem, hogy egy Németország egy Franciaország, stb. miért nem szorong az EU-tól, attól, hogy elvesztené identitását, nyelvét, kultúráját..
Kit Fisto 2022 márc. 26. - 14:16:38 Előzmény ondok
- Nem egy párt, a kormányunk két párt koalíciója.
- A kétharmad nem törvénytelen, hanem szép eredmény, és a polgárok magas bizalma a kormány felé.
- Vannak baloldaliak is fontos funkciókban, még miniszter is.
- Sima többségel nem változtatható meg az alkotmány. Az puccsnak számítana, és maga az EU sem engedné, de mindegy.
- A dobrev egy bolgár, aki a gyurcsány ideológiáját szolgálja.
- Gyurcsány sokkal gazdagabb, mint Orbán.
- Nálatok az Orbán mindent ellop egy olyan alap, mint a náciknál a Hitler üdvözélése heil-lel. Egymás között talán így is köszöntök.

Te különben honnan tudod, mit lopott el? Ott voltál? Vagy titkos ügynök vagy? És azt hiszed, az únió nem néz utána, hogy a kiadott pénzekkel mi lesz? Csak úgy szórja, és már el is felejtette? Tényleg ezt hiszed?
Vagy csak ilyen agymosott vagy, és azt kárálod, amit a baloldali politikusok oltottak beléd, mert egy gyenge, könnyen befolyásolható balek vagy? Jobb lenne, ha te gondolkoznál el ezen. Ha az Orbán, és a kormány mindent ellopna, ismétlem, mindent, mert ezt vartyogjátok, miből működik, mégpedig egész jól az ország? Hogy lehet, hogy telik ilyen sokmindenre, még a határon túli magyarok támogatására is, sőt, még külföldek támogatására is? És ha visszatekintek, mit csinált az mszp kormány, hát ők tényleg ellophatták a pénzt, mert nem csináltak semmit. Belekezdtek a 3-mas metróba, de azt is a mostani kormány fejezte be. Ja, és tudjuk, hogy építtettek pártüdülőket, és vettek pár jachtot.
Kit Fisto 2022 márc. 26. - 13:52:59 Előzmény ondok
Ez nem igaz, csak annyi, hogy magas az "ételmiségiek" aránya baloldalon. Ez azért van, mert nekik a baloldal célkitűzései tetszenek. Európai egyesült államokat akarnak, hogy ne Magyarországhoz tartozzanak, hanem európai állampolgárok legyenek. Azt hiszik, olyanokká válhatnak, mint a nyugat-európaiak. De ez nagy tévedés. Azok lenéznek minket, és ez mindig így is lesz. Ránk úgy tekintenek, mint az ő dolgozóikra. A jobboldal ezt nem akarja, meg kell őrizni a nemzetállamokból álló Európát. Magyarországot, a kultúrát, a nyelvet, a hagyományos értékeket. Ez inkább egyezik a vidéki emberek gondolkodásával. Számukra még jelent valamit a haza fogalma. És mivel vidéken többen vannak, mint a fővárosban, és mert a választáson nem lehetséges csalni, most is a Fidesz-Kdnp fog nyerni, és Orbán Viktor. Hála az égnek. Jobb nekünk, hogy nem megy tönkre az ország, hogy nem vagyunk az EU hátsójának nyalói, és jobb nekünk a béke.
Az ellenzék jól tudja, hogy nem fog nyerni, és már a napokban a jobboldal választási csalásáról beszélt, amikor még a választás sem volt megtartva. Állítom, már most a választási csalásról szóló beszédjeikre készülnek, talán már írják is. Azt már most eldönötték, hogy ezzel fognak mondjuk úgy, visszatámadni. Szánalmas bagázs, a saját magát többszörösen meghazudtoló, majd a saját maga által mondottaktól elhatárolódó makizajjal az élen.

Különben meg lehet ám nézni a baloldalon, mennyire tanultak az emberek. A bangónét lemondatták, mert kiderült, nem is volt meg valami viszgája és így jogosulatlanul töltött be tanári posztot. A karácsony váltig állította, hogy van angol nyelvvizsgája, végül bizonyítást nyert, hogy nincs. Nemrég valami EU találkozón ő volt az egyetlen, akinek tolmács kellett. Miniszterelnök, aki nem tud angolul? Egy sincs Európában!
A képen a kunhalmi még a bangónéval és két balos pasassal. Egyikük sem vette észre, hogy a táblákon valami nem stimmel! :)
https://assets.4cdn.hu/kraken/7GqOtVptxvw61TwzCs.jpeg
szabzero 2022 márc. 08. - 21:57:42 Előzmény ondok
Már 12 éve mi hülyék döntünk rólad, az okosról. Így jártál :)
6/10
ondok 2022 márc. 07. - 22:21:47 6/10
Azért az sem gondolkoztatja el egyseket hogy az alulművelt tanulatlan rétegben magasan népszerübb a Fidesz mint az iskolázottaknál? Ez ténykérdés,,,
6/10
ondok 2022 márc. 07. - 22:14:46 6/10 Előzmény Kit Fisto
Mondjál már egy dolgot amiben Orbán megvédte az ország érdekét amit ne keverjünk össze az ő érdekével mármint a konttrollálatlan lopásával az EUs pénzeknek ,he?
Biztos pl az óvodások tömegei mennének nemátalakításra ha nem védené meg őket Orbán ,fájhat ha valaki ennyire hülye...
6/10
ondok 2022 márc. 07. - 22:09:41 6/10 Előzmény Kit Fisto
Te hány éves vagy ? Bár a fiatalság nem mentség arra ha valaki ennyire beszopja a Fidesz propagandát mint Te.Apropo az nem alkotmányellenes ha egy párt alkot egyedül alkotmányt? Kizárólagosan visszaélve a hatalmával? Méghozzá azért hogy a hatalmát be betonozza,nincs olyan pozició amit ne a Fidesz töltene be.A lakosság kisebbségével hála atorz választási törvénynek érte el a kétharmadot egyébként ,ami eleve törvénybe ütköző ,má nem a Fidesz törvényébe hanem a józan észébe.Igenis azonnal meg kell változtatni ezeket akár sima többséggel,ki kell írni népszavazást pl.Mert Dobrev megmondta ha ezeket az aknákat nem szedik fel pl nem rúgják ki a fidesznyik főügyészt akkor Orbán rendszere visszamászik az ablakon,ha veszítene is amire kicsi az esély mert eddig is csaltak a választásokon és most is fognak(Levélszavazás,megáll a rendszer stb stb)
Egyébként pedig a" pufajkás "HORN"visszafogta magát pedig megvolt a kétharmada nem alkotmányozott
Úgyhogy fisztókám te csak told a tolvaj Orbán szekerét aki az egész rokonságát milliárdossá tette,de a vagyonnyilatkozata alapján gyűjtést kéne indítani neki annyira csóró ,te meg hidd is el ,mint agymosott.
Apropo a köpönyegforgató Csintalan aki hírtvs is volt ,ez egyszer igazat szólt:
"Magyarország a hülyék országa akik beszopják a kormánypropagandát"
fricsi01 2022 febr. 21. - 18:17:19 Előzmény Sweet-But-Psycho
Lampé, Szőllősi is förtelem.
Összes hozzászólás