Egyenes beszéd

Értékelés:

452 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Amit a nap híreiről tudni kell. Ami fontos, az a hír, és ami a hír hátterében áll. Mindenkit megkeresünk, mindenkit megkérdezünk és egyenes beszédet várunk. Műsorvezetők: Rónai Egon, Szöllősi Györgyi.

A műsor ismertetése: Amit a nap híreiről tudni kell. Ami fontos, az a hír, és ami a hír hátterében áll. Mindenkit megkeresünk, mindenkit megkérdezünk és egyenes beszédet várunk. Műsorvezetők: Krug Emília, Rónai Egon, Simon András

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Sweet-But-Psycho nov. 25. 12:18:07
Micsoda különbség van Rónai higgadt szakmaisága és Szőlősi izgága, esztelenül akadékoskodó stílusa között. A viháncoló Krug "Emilyről" inkább semmit...
Ami azonban valamennyi ATV-s műsorvezetőben közös, hogy az egyetlen őszinte mondatuk: "Muszáj elmennünk reklámra...!"
Kit Fisto nov. 13. 09:25:20
Ez a Márki-Zay az előbb gyakorlatilag azt igérte meg, hogy alkotmányellenes módon fog alkotmány- és törvénymódosításokat végrehajtani, és diktatúra lesz. A riporter is megkérdezte, de hát ez ellen nem fog fellépni az EU? Erre ő kijelenti magabiztosan, nem! Fel kéne lépnie, mégsem fog? Mert tudja, hogy megkapná az engedélyt hozzá a cinkostársaitól, az EU-s balliberális vezetőktől, hogy bebiztosítsa itt a baloldal hatalmát, mert az EU-nak jó, ha itt engedelmes balos kormány van, és nem pl. az országa érdekeiért kiálló és harcoló Orbán és kormánya. Ő beszél demokráciáról, és pont ő az, aki teljesen ellene menne a legalapvetőbb demokratikus elveknek is. Népszavazást akar az alkotmányról? A nép a kormányról szavaz, és a kormány felelős az alkotmányért. Ezt a felelősséget nem lehet a népre átterelni, csak ez a majom nem ért a joghoz még ennyit sem. Nyilvánvaló, hogy azok alapján, miket mond, fél év alatt teljesen tönkretenné a gazdaságot, rendet, biztonságot, létbiztonságot, életminőséget és Brüsszel engedelmes szolgájává süllyedne egy ezeréves állam. (1126)
tortura okt. 25. 18:24:51
Úristen. Itt már nincs remény.
Kit Fisto szept. 01. 13:10:55
Azért érdekes ám a baloldal filozófiája: Most mondták, ha hatalomra kerülnek, azonnal megváltoztatnak olyan kétharmados törvényeket, amiket a jelenlegi kormány hozott, de ők egyszerű többséggel fogják.
Ugye mindenkinek lejön, melyik a demokratikusabb? A kétharmados, aminél biztos, hogy a döntéshozók jelentős többsége a törvény mellett van, van az egyszerű többség, amikor lehet, hogy csak egyetlen képviselővel több szavazott igent, de így már meg is szavazhatják a törvényt.
Aha, "demokratikus ellenzék". Az első dolguk lenne az alkotmány módosítások, és a választási törvény módosítások, hogy bebiztosítsák a hatalmukat. Efelől senkinek ne legyen kétsége. Persze csak azután, hogy megszavaznák maguknak a magasabb bért, ahogy ez már hagyomány a baloldalnál. Lásd Karácsony és a maga köré gyűjtött bandája első dolga is ez volt. (a két megmaradt Fideszes képviselő NEM szavazata mellett)
Kit Fisto szept. 01. 12:57:25 Előzmény dantonb
Szégyellték? Ezek soha semmit sem szégyelltek, mert nincs is lelkiismeretük.
fricsi01 aug. 03. 20:35:42
ez a Szőlősi de idegesítő !!! ez riporter, újságíró??? be nem áll a szája, a riportalany alig jut szóhoz és ezt hagyják? ez a csatorna is mivé lett.
sanderson márc. 05. 10:45:37 Előzmény NADAL14
Nagyon jól mondod.
1/10
NADAL14 márc. 04. 18:34:09 1/10
a moslék koalíció emberei ontják a sötétséget, hazaárulók úszítók magyar ellenesek ,és ezt bekajálja sok agyatlan ballibsi . félni kell ettől még jövőre mert ha ezek nyernek vége az országnak:(
1/10
Olasz32 2020 dec. 27. - 22:07:29 1/10
Ekkora egy hazug bandát! 2 nappal azelőtt vettem át az utazási kedvezményemet, hogy Ti itt mindenféle mocskot össze hordtatok, hogy így át verték a közalkalmazottakat meg úgy. Undorító szar keverő feszültség keltő gyűlöletet szító szemét banda! Élen azzal a kétszínű vezéretekkel! Nézhetetlen szemét adó!
6/10
ondok 2020 máj. 15. - 20:11:20 6/10
Az ATV teljesen elbulvárosodott,az meg egyenesen felháborító,ahogy az a selyma Simon András és a többi is a mondat közben belefojtja a szót a vendégbe a reklám miatt mert az nem késhet egy fél percet sem.Elég undorító és megmutatja ennek a magát objektívek hirdető TVnek a szent papbácsival az élen a valódi arcát.Az meg külön megérne egy misét hogy ha ők objektívek akkor ki fogja kiegyenlíteni a nyilvánvalóan propaganda Hírtv és M1, Duna,Tv2 agymosását nem beszélve a lenyúlt megyei lapok és egyéb propaganda újságok tevékenységét .Lehet hogy ezért tud immár 10 éve uralkodni ez a diktatórikus és egyben tolvaj rendszer? Na persze besegít emelllett a manipulált választási törvény is .Jó reggelt!
1/10
Benorus 2019 dec. 05. - 18:32:11 1/10
Előráncigálnak mindig olyan embereket, akikkel lehet szidni a FIDESZT. Ez az egész műsor lényege, erre épül fel az egész. Olyan embereket hívnak sokszor meg, akire még én is rácsodálkozok, hogy jéé ez az ember még létezik? Régen elsüllyedt embereket hoznak felszínre, akiket már a többség elfelejtett. Régi rendszer, régi emberei. Olyan mint egy panoptikum. Például a szkepticizmus mindentudója, azaz Vágó Istát már évek óta sehol nem látni, réges-rég elfelejtettük, de itt még erre is van lehetőség. Szóval nosztalgiázni mindenképp érdemes néha-néha ide kacsintani, de a hangot érdemes levenni.
tortura 2019 ápr. 10. - 15:58:16 Előzmény dantonb
Egyetértek. De létezik az a réteg, akik ahhoz is tapsolni fognak, ha az utolsó széket is kilopják a seggük alól. Sőt, kilopni sem kell, önként is dalolva maguk ajánlják fel.
perry 2018 aug. 13. - 09:32:04
Erre Brezsnyeves viccel válaszolnék:
Egy izgatott hang betelefonál a Kreml-be : Az életem függ tőle, Brezsnyev elvtárs bigámista? Lecsapják a telefont . Így megy ez egy ideig, míg egy női hang bele nem szól: Igen, de nem erre vagyunk a legbüszkébbek!
10/10
dantonb 2011 aug. 01. - 01:20:06 10/10
Netán alulról szagolná az ibolyát? kedvesem meszag egyáltalán nem "röptetnivalóbb" mint akikkel vitázik ,sõt."Szép lehetsz ,de okos nem"
10/10
dantonb 2011 aug. 01. - 01:16:08 10/10 Előzmény meszag
A Fideszhez képest az MSZP kisinas volt a hazugság és a lopás területén.Õk legalább szégyelték a dolgot ,míg a Fidesz gátlástalanul hazudik és lop.Vezérük pedig megvalósítja mindazt, amit a "cigánykodás" szó pejoratíve jelent.
szepno 2011 júl. 31. - 23:44:45
Érdekes hogy most csak figyelmezteted a meszag nevû nicket, mást ilyenkor már rég röpítettetek a fórumról !

Ha ennyire igazságosak lennétek akkor meszag már réges rég máshol szagolgatná a szegfût.
moderator3 2011 júl. 31. - 23:20:07 Előzmény meszag
Tisztelt fórumozók!
Finoman megjegyezném, hogy mérsékeljék jelzõiket és politikai indulataikat.
Valamint ha lehetséges értelmes érveket cseréljenek egymással, amint ezek elfogynak akkor pedig ne sárdobálásban éljék ki magukat.
Moderálás a további idõszakban is létezni fog, kérném önöket, hogy ne tegyék meg azt a szívességet ami az Egyenes beszéd bezáráshoz vezetne.
9/10
offtopic
meszag 2011 júl. 31. - 20:34:02 9/10
hát ezen most könnyesre röhögtem magam. megszólalt a gödörbõl a lyuk
-csengõzoli-- 2011 júl. 31. - 19:54:47
De egyszerûbb lenne, viszont valamiért ez a "hát ebben most igazatok van" mondat nem divatos a fórumokon...
9/10
meszag 2011 júl. 31. - 19:31:52 9/10
Nevetségesek ti vagytok, mert még mindig mentegetitek a menthetetlent. Megbukott a ktgvetés, és hazudott a kormány.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu