Egyszemélyes Hadsereg

Bakancslistához adom
Army of One
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 93 perc, 2016

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

Igaz történeten alapuló vígjáték egy amerikai építőmunkásról, Gary Faulknerről, aki fejébe veszi, hogy Pakisztánba és Afganisztánba utazva elfogja az Al-Káida vezetőjét, Oszáma Bin Ládent.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
DUNAWÖLD 2022 okt. 07. - 20:41:54
Minden előzetes info nélkül, azonnal felismertem N.Cage fizimiskajat...
Az szomorú, hogy a z arcbozont egyêb jellegeket is kiadott, amit rajta eddig soha nem fedeztem fel...
8/10
Rojita 2022 febr. 24. - 15:30:01 8/10
Nicolas Cage miatt töltöttem le, - és nem bántam meg, - nagyon tud ez a színész. (Ahogy a stáb-lista alatt bejátszották a korabeli felvételeket, - a színész egy élő személyt utánzott le.) Megnyugtató, h zakkant, mániákus emberek mindenütt élnek.
Jó volt a forgatókönyv is. Maximálisan felturbózták a megtörtént ötletet. Lett belőle egy gegekkel telezsúfolt paródia. Egyformán kifigurázták a hiszékeny, tv előtt élő, az amerikai életformát imádó , hazai és az arab világbeli kisembert, de kapott fricskát a CIA, a vízumügyeket intéző adminisztráció, még az amerikai eü is.
Látványosak voltak az arab városrészben és hegyekben forgatott jelenetek is. Az alkotók nem az Oscart célozták meg, de humorral és szívvel forgatott, szórakoztató filmet hoztak össze. Ajánlom a megnézését azoknak, akik fogékonyak erre a műfajra, - de lebeszélem azokat, akik egy újabb akciófilmet várnak Cage-zsel.
1/10
Atis88 2021 nov. 06. - 15:47:29 1/10
Ebben a filmben csupán 1 dolog volt jó: Nick Cage alakítása. A többi csupán szánalmas és sajnálatra méltó. Az pedig szomorú, hogy hollywoodban ennyire kifogytak az ötletekből, hogy ilyen baromságokat kel vászonra vinni...
6/10
nefefe 2021 aug. 14. - 20:37:13 6/10
Volt már egy ilyen című film, 1979-ben Chuck Norris-al. Persze a címen kívül nincs hasonlóság a kettő között. Ez a film egy harsány, tipikusan amerikai, olyan " én vagyok a faszagyerek, mindenki más elmehet a p...ba" fajta. Egy valamit sikerült átvinni az eredeti történetből: hogy ez a nagydumás, nagyon elszánt (vagy inkább rögeszmés) ember nem százas... csak erősen vígjátéki formában. És még valami lejött ebből a filmből: Cage elég sokoldalú színész, csak mostanában nem találják meg az igazán jó szerepek. Helyenként szórakoztató, időnként idegesítő, de egyszer megnézhető film.