Film

Egyszer volt... Amerika /Il était une fois... les Amériques/

francia ismeretterjesztő filmsorozat, 30 perc, 1991

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

  Vannak, akik azt állítják, hogy Amerikát Kolumbusz fedezte fel 5 évszázaddal ezelőtt. És vannak olyanok is, akik azt mondják, hogy a vikingek Kolumbusz előtt 5 évszázaddal.
  Ez mind igaz is, de az első amerikaiak egészen máshonnan jöttek. Alaszka és Szibéria még nem vált szét egymástól a tengert jég borította és a vízszint 100 méterrel alacsonyabb volt a mainál. A szibériai oldalon lakó törzsek generációról generációra vadászat közben vándoroltak egyre keletebbre a túlélés reményében...

  Az Egyszer volt... egy olyan animációs sorozat, melyet bármely korosztályba tartozó nézőinknek ajánlunk. Animált szereplőkkel és a mesélő Mester segítségével játékosan mutatjuk be az emberi testet és működését, az emberiség történetét, illetve felfedezők és feltalálók életét. Az Amerika című sorozat azokat az utazókat mutatja be, akik először léptek Amerika földjére. Az első telepesek, a vadnyugat, az aranyláz és a függetlenségi háború, mind Amerika történelme.

  Egyéb epizódok:

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2011. október 26. 11:59
  a da vinci learningen ment, és korábban a minimaxon is...nekem megvan mind a 7 sorozat összes része magyar szinkronnal

  2011. január 19. 18:39
  Lehet, hogy leadták régebben is (nem tudom, hány éve lehetett), ha jól emlékszem, valamikor a 90-es évek közepén mehettek az Egyszer volt... sorozatok a "királyi" tévében (konkrétan pl. az emberi testtel meg a történelemmel foglalkozó sorozatok jutnak most eszembe, de biztosan volt más is, csak nekem esetleg kimaradtak).

  2011. január 19. 18:35
  Régen is leadták nem csak a Minimax-on. A régi szinkron nekem speciel jobban tetszett.

  Összes hozzászólás