Éjféli emlékek

Bakancslistához adom
Memories of Midnight
amerikai filmdráma, 183 perc, 1991

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Constantin Demiris, a gazdag és befolyásos görög üzletember pártfogásába vesz egy szép nőt, aki egy éve súlyos amnéziában szenved. Ellenfelei értetlenül állnak a különös eset előtt és a meglepő jóindulat mögött valami sötét titkot sejtenek. Demiris feleségének bosszúra éhes öccse egy véletlen folytán rájön az igazságra, s magánnyomozásba kezd. Kideríti, hogy a szép nő Mrs. Douglas, akit egy éve halottnak nyilvánítottak és aki miatt a férjet gyilkosság vádjával halálra ítéltek.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Catherine Alexander Douglas
Constantin Demiris
Napoleon Chotas
Kirk Reynolds

Hozzászólások

Szerinted?
János Csicsák 2021 máj. 05. - 07:12:25 Előzmény Járgány
NEKEM IS KELLENE
agnyieszka 2010 júl. 11. - 19:21:43
Istenem , kedves Jane Seymour-t nem nagyon bombázhatták forgatókönyvekkel , ha ezt a szerepet / amnéziás, vagy retardált ? / elvállalta.Tényleg sajnálom.
jeffero 2010 máj. 02. - 17:03:44 Előzmény Járgány
Ami most a Hálózat TV-n ment, az szerintem egész jó változat, a szinkron is megfelelõ, élvezhetõ, sok olyan szinkronszínész nevet mondtak be az elején, amelyek számomra más filmekbõl, ill. sorozatokból ismertek.
Nem éreztem vágottnak, habár az 1. rész vége fele egy helyen furcsa váltás volt.
Kérem, ha tud róla valaki más is véleményt mondani, írja be. Addig is itt a szinkronhangok listája:
- Jane Seymour: Málnai Zsuzsa
- Omar Sharif: Kránitz Lajos
- további hangok: Zsurzs Kati, Szakácsi Sándor, Kristóf Tibor, Kautzki Armand, Vass Gábor, Kisfalvi Krisztina, Rosta Sándor, Szabó Éva, Juhász Jácint, Perlaki István, Izsóp Vilmos, Zalán János, Tóth Judit, Cs. Németh Lajos, Beregi Péter, Elekes Pál, Gyõri Péter, Balázsi Gyula, Kiss Erika, Vándor Éva, Imre István, Barbinek Péter

Valószínûleg VHS-rõl megy a film, vagy arról lett a tévé számára bedigitalizálva, mert néha vannak benne ilyenre utaló hibacsíkok, képugrások.
Ha valaki érdekelne a film, keressen meg privát üzenetben.
10/10
Járgány 2009 jún. 08. - 13:39:06 10/10
Ez egy nagyon jó kis film. Régen megvolt 2 részes VHS kazettán, eredetiben. Jó szinkron meg ahogy a nagykönyvben meg van írva. Kölcsönadtam, sosem kaptam vissza. Vagy 2 évig kutattam, sehonnan nem sikerült levadásznom. Aztán az egyik sorozat-csatornán adták, én meg felvettem DVD-re és marha boldog voltam.
Aztán megnéztem. Ekkora csalódást!! A film legalább fele ki van vágva, a szinkronok pedig egytõl egyig borzasztóak. Az még csak hagyján, hogy mintha híreket olvasnának amatõrök papírról, de az összes szinkronhang tájszólásos.
Egy jó kis példa, hogy egy nagyon jó filmbõl hogyan lehet nézhetetlen szart csinálni. Ekkora csalódást! Azért nem adom fel, hogy egyszer sikerül megszereznem vagy angolul vagy normális szinkronnal és eredeti hosszúságban..
10/10
Járgány 2008 nov. 14. - 11:18:28 10/10
Nagyon szeretem ezt a filmet. Régi VHS-en volt meg, sajnos már nincs.
Ha valaki tudja, hol lehet megszerezni, szóljon!!!!
capa956 2008 febr. 15. - 09:24:46
A fílm szinkronizálása borzasztóan rossz! Számomra élvezhetetlen, azaz így nézhetetlen.Inkább akkor feliratosan.Honnan vettek ilyen orgánumú nógrádi tájszólású szinkron hangokat.