Élet a Marson?

Bakancslistához adom
Is there Life on Mars?
dokumentumfilm sorozat

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

2008-ban a Phoenix űrszonda minden kétséget kizárólag felderítette, hogy a Marson található víz. A sarki jégsapkákban ráadásul jó sok. Éljen, tehát lehet élet a Marson! Sőt, élhetünk is a Marson! Azonban számtalan kérdés vetődik fel: hogyan lehet a fagyott vizet kinyerni? Hogyan lehet a Mars hőmérsékletét megemelni? Milyen űreszközök kellenek ahhoz, hogy egyáltalán ember utazhasson oda?

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
makailaci25 2011 ápr. 24. - 08:37:02
Egyszer,amikor még volt ZENIT tv,{nem tudom, ma is van e még}volt benne egy Ufomagazin c. mûsor.Ebben Pusztai Sándor a mûsorvezetõ meghívott vendégekkel beszélgetett.Volt közöttük egy mindenhez értõ egyén, akit Kisfaludi{y?} Györgynek hívnak.Pusztai úr feltette neki a kérdést: eljut-e valamikor is az ember a Marsra? Válasz:ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, már rég ott vannak!!!!!!!!Ezekre a szavakra határozottan emlékszem,lemerevedtem és szemlátomást Pusztai úr is.Ha valaki tud még ehhez hasonló blöfföt, kérem, tegye közzé!
tombenko 2010 júl. 31. - 23:58:14 Előzmény KeNorbi
Ehh, lekéstem az elejét... :(
KeNorbi 2010 júl. 31. - 19:50:44
Én nemcsakhogy kivi v´ok, de hiába késõn lesz, alighanem meg is nézem, még akkor is, ha nem biztos, hogy túl sok értelme lesz "eme" tettemnek.
tombenko 2010 júl. 31. - 16:39:09
Kíváncsi vagyok erre.