Első szerelem

Bakancslistához adom
Primer amor... a mil por hora
mexikói filmsorozat, 44 perc, 2000

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A történet a tizenöt éves Jovana Luna viszontagságos útjáról szól, melynek végén elnyeri boldogságát élete nagy szerelme, León Baldomero oldalán. Hőseinknek ebben a szédületes tempójú világban kell rájönniük, hogyan találják meg a boldogsághoz vezető utat.
Jovana és León, bár gyermekkoruk óta ismerik egymást, nehezen tudják kifejezni egymás iránti érzéseiket, s ahogy telik-múlik az idő egyre inkább úgy érzik, csalatkozniuk kell a másikban. Ám a történet során mindketten tudatára ébrednek, hogy kapcsolatuk erősebb, mint valaha és rájönnek, hogy az igaz szerelem minden nehézséget kibír. Azonban addig is sok akadályt kell még legyőzniük...
Először is, itt van Catalina asszony, Jovana édesanyja, aki erején felül is fényes első bált akar szervezni lánya tizenötödik születésnapjára, és ellenzi a fiatalok viszonyát, mivel szerinte León Baldomero egy "senkiházi".
Aztán az ördögi Demian Ventura, a tékozló fiú, akit elbűvöl Jovana hamvassága és minden áron magának akarja tudni, tekintet nélkül arra, kin kell keresztülgázolnia ahhoz, hogy elérje, amit akar.
S nem feledkezhetünk meg Prisciláról, Jovana irigy nővéréről sem, akit családja kevésre tart, és aki keserűségében húga ellen fordul, majd megesküszik rá, hogy minden áron elveszi tőle León Baldomerót...
Végigkísérhetjük Jovanát a kamaszkor nem mindig könnyű időszakain át, ahol legjobb barátnője, Marina Iturriaga a leghűségesebb szövetségese.
A jó családból származó tizenöt éves Marina a híres színésznő, Pilar Camargo lánya, aki szülői törődés híján drága ajándékokkal halmozza el lányát.
Antonio Iturriaga, Marina apja sem különb nejénél: sötét ügyleteivel és képmutató magatartásával az idegösszeomlás szélére taszítja lányát, akinek ezért még élete is veszélybe kerül...
Így telnek hát a hétköznapok ebben a rohanó világban. A szereplőknek meg kell ismerniük az igazi szerelmet és el kell kerülniük a sok veszélyt, amely a kamaszok útját szegélyezi...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

León Baldomero Cano
Demián Ventura Camargo
Catalina Guerra de Luna
Pilar Camargo de Iturriaga
Priscila Luna Guerra
Jovana Luna Guerra
Imanol Jáuregui Tasso
Bruno Baldomero Cano

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
gasko 2017 febr. 04. - 08:53:19 8/10
8/10
gasko 2016 aug. 19. - 17:59:46 8/10
Fuhh, ez de régi.

18 vagy 19 lehettem, mikor ment. :)
9/10
Anthony20 2013 ápr. 26. - 22:35:05 9/10
Valaki nem tudja esetleg hol tudnám megnézni ezt a sorozatot Magyar nyelven? Már vagy 3 éve keresem, de egyszerûen sehol nem lehet megtalálni.
vicki11 2009 máj. 15. - 18:56:44
Sziasztok!
Mikor ment ez a sorozat a tv2-n?
trillárom 2008 máj. 17. - 21:34:48
Két fõszereplõ.
trillárom 2008 máj. 17. - 21:25:56
Én ezt a sorozatot régen néztem,fõleg a pasik miatt:D
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu