Elvált Szülők Felnőtt Gyermekei

Bakancslistához adom
A.C.O.D.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 88 perc, 2013

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Carter az elvált szülők gyerekeinek mintapéldánya. Igaz, erre csak felnőtt fejjel jött rá, miután sikeresen túlélte a szülei tizenöt hosszú évig tartó válási procedúráját, és megtudta, hogy közben tanulmány készült róla, hogyan viselte mindezt. Carter most sikeres ember, elérte célját, és egy nagyszerű, őt mindenben támogató barátnője van. Az öccse eljegyzése kapcsán Carter azonban arra kényszerül, hogy újra összehozza az elvált szüleit az esküvő érdekében. Ezzel azonban újra előhívja a gyermekkorát uraló káoszt.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
itsme1 2021 jan. 06. - 11:39:14 7/10
A hollywoodi szórakoztatóipar átlagos terméke. Se jobb, se rosszabb, de én szeretem az effajta vígjátékokat is.
10/10
Balog Eszter 2020 júl. 10. - 14:27:23 10/10
Nagyon jó film, remek színészi alakításokkal. Annyira aktuális kérdésekkel foglalkozik, hogy mindenképpen érdemes megnézni.
casela 2020 jún. 26. - 12:34:21
Érdekes, hogy ilyen alacsony értékelést kapott mindenhol ez a film. Persze annyira nem nagy szám, mondjuk nem nézném végig még egyszer. De ennél sokkal rosszabbak is kapnak sokkal jobb értékelést.
És nekem nagyon hasznos volt. Azért a néhány párbeszédért megéri. Elvált szülők gyermekeként egy csomószor át tudtam érezni Carter helyzetét. Ahogyan folyamatosan két vélemény közt örlődik, és mindketten próbálják magyarázni neki a maguk igazát. Ő pedig próbál igazságot tenni és mindent rendbe rakni. Holott nem az ő dolga lenne.
valleyresearchers101 2017 szept. 28. - 03:38:56
Ez olyan fantasztikus film, hogy nehéz elhinni, hogy ez Zicherman rendezõi debütálása. Karlin és Zicherman forgatókönyve rendkívül okos és szellemes - a humor és a hozzáértõ betekintést egy nagyon kielégítõ hatással ötvözi. Zicherman pontosan úgy érezte a pacing-et, hogy a közönség intelligenciájába vetett hitet nem látja soha. A karakterek vonzóak és a színjátszás nagyon jó. Ha egy felnõtt gyermek a válás vagy egy elvált szülõ, aki aggódik a gyermekek, akkor valószínûleg felismerni valamit ebben a filmben. (Amikor Carter átmegy a szülei válási papíroin, megpróbálja elkapni az apró, nevetséges állításokat.) Ebben a filmben látsz valamilyen fájdalmas igazságot az emberi természetrõl és a komplex családi kapcsolatokról - mindig humorral és együttérzéssel. Ez az egyik legjobb vígjáték, amit láttam.
Teréz anyu 2014 szept. 01. - 21:55:08
Annyit tudnék elmondani errõl a filmrõl, hogy jó a zenéje és Jessica Alba, baromi keveset szerepel benne és furcsa azzal a tetkóval.