Elveszett olasz családom

Bakancslistához adom
Bella Germania
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz filmsorozat, 90 perc, 2019

Értékelés:

33 szavazatból
Szerinted?

A fiatal divattervező, Julia élete nagyot változik, mikor egy furcsa öregember a nagyapjaként mutatkozik be, és azt állítja, hogy Julia apja még mindig életben van.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Julia Becker
Giulietta Marconi
fiatal Alexander Schlewitz
fiatal Giovanni Marconi
fiatal Vincenzo Marconi
fiatal Tanja Becker
Vincenzo Marconi
Tanja Becker
Alexander Schlewitz
Giovanni Marconi

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Széles Ágnes 2022 jan. 16. - 15:06:57 10/10
Azt találom érdekesnek, hogy mindenkinek a vezetékneve Marconi. Giulietta már lánykorában is Marconi volt, ahogy az ikertestvére Giovanni is. De Giulietta férjhez ment Enzo-hoz, és utána már Enzo is Marconi néven szerepel. Giulietta fia Vincenzo is Marconi, persze az igazi apja nevét nem kaphatta meg. Julia neve Becker az anyja Tanja után, mivel nem voltak házasok Vincenzoval.
10/10
Széles Ágnes 2021 okt. 28. - 09:06:54 10/10
Az első részben, amikor Giulietta a naplóját írja, akkor esik szó először a Bella Germania kifejezésről, és később is így említi Németországot.
Nótárius 2021 jún. 21. - 17:56:30 Előzmény Széles Ágnes
Valóban indokolt a pontosítás. Engem, egyebek mellett, nyilván az a számomra átfedéses érdekesség vezetett félre, hogy én láttam a Bella Familia, Bella Dilemma, Bella Australia, Bella Vita címeken futó, egyértelműen német, Bella sorozat minden részét; amelyben Andrea Sawatzki - Bella Jung filmbeli főszereplőt alakítja, szerintem karakteres remekléssel.
Viszont ebben az általam (még?) nem látott filmben egy mellékszerepben a fimbeli Tanja Beckert alakítja; miközben a film alcíme Bella Germania.
Ugyanakkor, mintha az sem volna helytálló, hogy: "A Bella Germania sorozat része ez az Elveszett olasz családom c. 3 részes film."

A lent idézett leírás alapján úgy tűnik, hogy inkább a Bella Germania című háromrészes film, állandósult címpárja az (egyes országokban használt?) "Elveszett olasz családom" cím. 🤔

"A Bella Germania Gregor Schnitzler rendező háromrészes családi krónikája , a ZDF német televíziós műsorszolgáltató megbízásából; amely három generációra visszatekintve egy német-olasz család több tagjának sorsát meséli el 1954 és 2019 között."
10/10
Széles Ágnes 2021 ápr. 01. - 18:22:13 10/10
A Bella Germania sorozat része ez az "Elveszett olasz családom" c. 3 részes film. Német és olasz színészekkel. Andrea Sawatzki a Bella sorozatok állandó szereplője.
Nótárius 2020 dec. 29. - 21:58:50
Végigtekintve a stáblistán, de főképp a bárkivel is nehezen összetéveszthető Andrea Sawatzki-t látva ott; ez bizonyosan nem olasz (amint az fent olvasható), hanem német filmsorozat. ;)