Elvira, a sötét hercegnő

Bakancslistához adom
Elvira: Mistress of the Dark
amerikai horror-vígjáték, 96 perc, 1988

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Elvira a régi horrorfilmeket bemutató késő esti show házigazdája. Miután elveszíti új állását, mert nem hajlandó az új főnökével ágyba bújni, azon próbálkozik, hogy összehozzon egy Las Vegas-i show-t. Minden lenne hozzá, csak valakinek a költségeket is kellene állnia. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy meghal Morgana nénikéje, és Elvira örökli az új-angliai kisvárosban lévő ingatlant. Az idősebb lakók azonban jól látható ellenszenvvel fogadják a vérlázító stílusú hölgyeményt. A fiatalabbakban viszont buja gondolatokat ébreszt Elvira szexis szerelése.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
lilmii 2013 okt. 03. - 10:42:34 10/10 Előzmény CTU
ez így van! nagyon jó ez a film, már 20-szor láttam legalább :D úgyis közeleg a halloween tuti letöltöm :)
10/10
Fetisha 2013 máj. 09. - 22:10:27 10/10
Jaj, ez a film nagyon jó! Ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit humoros, kicsit morbid, nem sablonos, szórakoztató kis filmre vágyik, fûszerezve a '80as évekkel! :))
CTU 2009 márc. 23. - 17:28:14
Ma már negyedszer találok komment nélkül, szerintem fantasztikus filmet. Ez is egy nagyon jó film, régen láttam nagyon és a jelenetek és poénok évek után hirtelen beugrottak. A fõszereplõ Cassandra Peterson játssza a filmben Elvirát, magyarhangja Andresz Kati volt. Nagyon szeretném megszerezni, de eddig sajnos semmi....:(
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu