Emberrablás és váltságdíj

Bakancslistához adom
Kidnap and Ransom
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol krimisorozat, 47 perc, 2011

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Dominc Kinget (Trevor Eve, Kísért a múlt), a profi túsztárgyalót riasztják, mikor egy angol üzletasszonyt elrabolnak Dél-Afrikában: a tettes a kiszámíthatatlan és könyörtelen Willard (John Hannah, A múmia). Mikor a túszcsere rosszul sül el, és Willard ismét lecsap - ezúttal Angliában -, King már sejti, hogy többről van szó, mint egyszerű váltságdíjról, és hogy Willard szándékai sokkal mélyebben gyökereznek, mint először sejtette volna.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Dominic King
Frank Egan
Angela Beddoes
Sophie King
Carrie Heath
Naomi Shaffer
Ramon Barbosa
Philip Shaffer
Alexander Willard
Clive Lanning nyomozó

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2015 júl. 12. - 21:02:58 Előzmény kkanai
Akkor valószínûleg az ott feltüntetett "elsõ évad" 3 részét vonták össze valahogyan két résszé, de ez összesen nem volt több kb. 50-50 percnél, legalábbis emlékeim szerint. Nem igazán értem a csatornák logikáját, de mindegy is, csak furcsa volt, hogy sorozatról beszélnek az adatlapon, holott két részt vetítettek.
kkanai 2015 júl. 08. - 20:44:27 Előzmény feketevipera
úgy olvasom, hogy 6 x 47 perces epizódból áll, lehet, hogy eddig csak (kettesével összevont) 4 részt láttál:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kidnap_and_Ransom
feketevipera 2015 máj. 31. - 21:12:08
Kicsit megtévesztõ a dolog, mert itt két évadot írnak, holott egyszerûen csak arról van szó, hogy ez egy két részbõl álló film, tudomásom szerint semmi több. Egyébként nem igazán különleges produkcióról van szó, kissé talán vontatott is, végignéztem, de bennem nem hagyott különösebb nyomot. Annyi igaz, hogy a vége poénos, meg közben akad néhány váratlannak tûnõ, ámde a hasonló zsánerû filmektõl mégis megszokott "fordulat", de úgy általánosságban számomra tisztes iparosmunkának tûnt. Túl sokat nem tudnék mondani, annyira nem fogott meg az egész, de egyszer kíváncsiságból meg lehet nézni.