Emberség

Bakancslistához adom
magyar rövidfilm, 8 perc, 2012

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A film főszereplője egy hajléktalan férfi, aki egy telefonfülkében lakik, szemben egy templommal. A hajléktalan megismerkedik egy 16 éves sráccal, aki elmeséli neki, hogy beleszeretett a legjobb barátjába és emiatt csúnyán összeveszett vele a lány. A rejtélyes férfi megpróbál segíteni a fiataloknak, azonban a történet végén egy nem várt csavar miatt szabadon van hagyva a film befejezése. Vajon ki ez a különös segítő?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
robeju 2013 okt. 27. - 17:33:16 10/10
Számomra a sok negatív vélemény, a magyar mentalitás, az örökös fikázás a "kritikán aluli". Szerintem jót akart a rendezõ, nem önkényes, hanem egy szép történetet próbál elmesélni néhány percben...
4/10
scoobylee 2012 máj. 13. - 15:49:57 4/10
Jól indult, meg volt az érzés, ami kellett egy ilyenhez, de aztán a fiú-hajléktalan beszélgetése után össze lett csapva az egész és szinte a mondanivaló is elbújhat a logikátlanságok (meg a jó csaj) mögött. Sajnálom, mert jót lehetett volna kihozni belõle. A vége pedig túl melankónikus akar lenni, pedig egy ilyen befejezést 8 percnyi történetbe hiba beletenni, mert a hajléktalant úgyse sajnáljuk, ugyanis nem tudtuk megszeretni. Ha egy három-négy percet hozzácsap, tudnék rá hatost adni, de így csak gyenge négyes.