Ereszd el a hajam!

Bakancslistához adom
Living in Hope
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol vígjáték, 84 perc, 2002

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az amerikai egyetemisták életéről már számtalan mókás vagy felejthető alkotás született, ám most végre itt van egy, az angol diákok mindennapjairól. Posh, Liam, Harry, Animal és Footsie az egyik bristol-i felsőfokú oktatási intézmény lelkes elsőéves hallgatói. Életükben először vannak hosszabb időre távol a szülői háztól, s ez a tény persze nem éppen a tanulásra ösztönzi őket. Inkább belevetik magukat a jó öreg kollégiumi életbe, melynek elve a buli, buli hátán, a barátokkal való kocsmázás, az állandó csajozás, vagyis az ereszd el a hajam. Hangulatos és szórakoztató film, természetesen az elmaradhatatlan angol humorral fűszerezve!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Pickwick 2009 ápr. 24. - 03:09:57 10/10 Előzmény Pickwick
Továbbra sem sikerült beszereznem a filmet...
Ha bárkinek megvan akár dvd-n akár video kazettán kérem írjon privátot és akkor lebeszéljük a részleteket. Nagyon szeretném megnézni ezt a filmet, és letölteni sem tudom sehonnan magyarul.
Köszönöm.
10/10
Pickwick 2008 máj. 29. - 02:49:27 10/10
Annyira tetszett ez a film régen amikor egyszer késõ éjjel a tv2 leadta... azóta sem sikerült megszereznem, senki mégcsak nem is hallott róla... évekkel ezelõtt láttam azóta vadászok rá :D ha valakinek megvan szóljon már. köszi