Fanny Hill - Egy örömlány emlékiratai

Bakancslistához adom
Fanny Hill
angol dráma minisorozat, 60 perc, 2007

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az árva vidéki lány, Fanny Hill ajánlatot kap egy ismerősétől, hogy Lancashireből költözzön Londonba és csatlakozzon a dolgozó hölgyekhez. Mrs. Brown, a madam örömmel fogadja az ifjú, bájos hölgyet és biztosítja róla, hogy ügyfelei igazi úriemberek lesznek. Azonban Fanny már az első este megtapasztalja, hogy milyen is igazából egy örömlány élete.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Nezo_nezo 2015 márc. 21. - 00:45:25
Igazad van... Amikor néztem, bennem is pontosan ugyanez felmerült, hogy a szerelme miért pont akkor került elõ, mikor õ vagyonos nõ lett? Addig persze csak kereste, kereste, kereste :DDDD
A fiú, mint tudjuk soha nem tudta magát eltartani, az apjától kapott mindent.. Hm.. Érdekes :D
Ezek alapján lehetne folytatni egy másik résszel :D Mert szerintem itt nem zárul le! Gondoljon mindenki amit akar alapon lett a vége talán megcsinálva..
Nezo_nezo 2015 márc. 21. - 00:42:33
***SPOILER***
Ez egy nagyon jó film, csak az a baj, hogy a végkimenetelét és a happy endet nagyon elkapkodták.. Ahhoz képes, hogy milyen jó volt a film, a vége nagyon silány és fércmunkára sikeredett. A vége annak ellenére, hogy boldogság, pont ezek miatt csalódás :D Mert egyrészt nagyon egyszerû és kiszámítható, másrészt 1-2 percben elmondja a végét. A vége legagyesztánosítva, különben pedig fõleg a mai világban elég jó kis film :)
Totem58 2015 márc. 20. - 18:08:19
Jó film, pergõ és feszes, megmutatja hogyan kerül egy nõ az erkölcsi lejtõre. Jók a színészek is. A történet a valóságon alapul, de a vége... nekem hamisnak tetszik.
4/10
stupek2 2015 febr. 13. - 20:29:27 4/10
Spoiler

Egy szûzlány véletlenül örömlánynak áll, de nem tudja.
Egy "ártatlan" fiú a kuplerájban szerelmes lesz bele.
A már nem szûzlány szûzlányként viselkesik, majd kihasználja a pasikat, a végén-.-- nem mondom el!

Valóban a mai Krvak is ilyen buták és számítóak , vagy nem?
adamnagysweetmovie 2015 jan. 14. - 09:02:58
kezeket a takaró fölé
"mindenkinek ajánlható"