Fehér Agyar - A mentőakció

Bakancslistához adom
Zanna bianca alla riscossa
olasz kalandfilm, 97 perc, 1974

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Egy aranyásó, hogy megbosszulja barátja halálát, felveszi annak nevét és személyazonosságát - így ő lesz a barátja fiának apja és kutyájának gazdája is. Egyiküknek sem könnyű alkalmazkodnia az új helyzethez, ráadásul szembe kell szállniuk a mindere elszánt gyilkosokkal is.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Lincoln Hawk 2014 júl. 29. - 09:36:46
Szeretem az olasz kalandfilmeket, bírom a westernes hangulatot, Maurizio Merli és Henry Silva pedig népszerû, karakteres színészek voltak a maguk idejében - de ez a film nagyon gyenge. Vontatott, tét (érdemi konfliktus) nélküli, fõgonosz nélküli, gyenge (különösen ami a bunyók és a lövöldözések megvalósítását illeti). Ha pozitívumot is kellene említenem, a tájfelvételeket és Carlo Rustichelli zenéjét emelném ki, de sajnos, azt kell mondanom, hogy psuztán ezek miatt nem éri meg megnézni a filmet. :(

Értékelésem: 10/3
3/10
Dalmát 2014 febr. 25. - 22:18:32 3/10
Ilyen durván megnyirbálva nem szabadna filmet leadni. Fontos jeleneteket kivágtak úgy, hogy ezzel csak összezagyválták az amúgy is száz sebbõl vérzõ történetet. Pl. megtudjuk, hogy a gyerek meg is halhatott volna, és Fehér Agyar is megsérült, de hogy mitõl, arra utalás sincs (arra tippelnék, hogy a mutatványosok medvéje támadt rájuk, de az is lehet, hogy a rossz fiúk kutyái), vagy arra sem kapunk magyarázatot, hogyan lesz három banditából egyszer csak kettõ, miután elszöktek a lovaik. (Lehet, hogy egy ló nem lett meg, ezért a társai lelõtték? Ki tudja?)
adamnagysweetmovie 2014 febr. 24. - 23:27:53