Fekete átok

Bakancslistához adom
Baby Boy
amerikai filmdráma, 125 perc, 2001

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Mint tudjuk, Amerikában sem mindenki számára fenékig tejfel az élet, kiváltképp Los Angeles fekete negyedében nem, ahol a túlélésnél tán csak az onnan való kitörés nehezebb. Főhősünk ezúttal egy húszéves munkanélküli srác, aki máris két gyermek apja - két különböző anyától. Így nem könnyű új életet kezdeni, ráadásul helyzetét egy zűrös legjobb barát, egy, a skalpját akaró ellenség és anyja újdonsült exgengszter élettársa is komplikálja. Sikerülhet-e így Jody-nak a felnőtté válás?
Forgalmazó: Warner Home Video

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Temptress 2008 szept. 17. - 02:53:57 10/10
Most néztem végig, és azt mondom meg érte fentmaradni. Nagyon jó film! Általában nem szeretem a happy end-eket, de itt kimondottan akartam. Bevallom néha el is érzékenyültem.
nyomika 2008 szept. 16. - 21:23:43
Imádom ezt a filmet. Azoknak tudnám ajánlani akik szeretik az ilyen élet szagú filmeket. Nincs benne semmi hûhó vagy túlzás. Ja, és Tyrese a legjobb fekete f@szi ezen a bolygón!!!
John Singletonnak meg sok jó filmje van.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu