Fenevadak - A gyilkos leopárd

Bakancslistához adom
The Man-Eating Leopard of Rudraprayag
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol kalandfilm, 60 perc, 2005

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A Himalája lábánál fekvő indiai falvak lakói egy rendkívül merész és vérszomjas leopárdtól rettegnek. A ragadozó odáig merészkedik, hogy házakba tör be éjnek éjjelén és ragadja el áldozatait. A helyi brit vezetők egy legendás vadászhoz fordulnak segítségért, hogy lőjje ki a rettegett fenevadat.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kari22 2009 aug. 21. - 10:49:04 Előzmény Keszler Rita Erika
Sajnos lemaradtam a filmrõl. Esetleg rögzítette valaki? Kari
Keszler Rita Erika 2009 aug. 19. - 12:05:56
Még gyerekkoromban olvastam Jim Corbett: Az emberevõ leopárd címû könyvét - talán vadásznaplónak nevezném. Nagyon izgalmasan és részletesen írja le, hogyan próbálta meg hosszú idõn keresztül puskavégre kapni a fenevadat, mely rengeteg ember haláláért volt felelõs. Szinte hihetetlen, de már mintha valami gonosz erõ segítette volna azt a leopárdot, hogy mindig kikerülje a neki állított csapdákat. Vagy ilyen intelligens állat lenne a leopárd..? Aki szereti az ilyen megtörtént események alapján íródott könyvet, annak csak ajánlani tudom! Remélem, a film sem lesz kevéssé izgalmas... :)
smasszer 2009 aug. 19. - 10:48:46
A filmet még nem láttam, viszont több könyvet (vadászleírást) olvastam a témába, és ott találkoztam e nagyszerû vadász nevével. Társa és barátja volt Jimm Corbett-nek, akivel az emberevõvé vált tigrisek elpusztításában értek el kimagasló eredményeket. Könyvben nagyon jó és -igazán- tényszerû részletességgel íródott.
A könyv nagy siker, rermélem a film is hozza e szintet.