Férfigondok

Bakancslistához adom
When a Man Falls in the Forest
német-kanadai-amerikai filmdráma, 86 perc, 2007

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A magányos, középkorú Bill éjszakai portás egy irodaépületben. Munka közben operamuzsikát hallgat, míg napközben a tiszta álmodozásra tanító kazettát nyaggatja. Gary állandóan elalszik a munkahelyén, inkább minthogy hazamenne. A házassága megromlott, elhidegültek az asszonnyal egymástól. Karen áruházi lopással vezeti le a felgyülemlett feszültséget. A két egykori középiskolai osztálytárs véletlenül összefut egy éjszaka a hivatalban. Bár a viszonyuk nem volt felhőtlen a suliban, nagyon örülnek, sőt, elhatározzák, hogy találkoznak egy másik osztálytársukkal, Travisszel. A három férfi együtt tölti az időt, miközben próbálnak visszaemlékezni arra, hol siklott félre az életük.

Stáblista:

Díjak és jelölések

  • Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

    2007
    Arany Medve jelölés: Ryan Eslinger

Hozzászólások

Szerinted?
luci87 2018 szept. 12. - 21:27:51 Előzmény delapoer
Hat,en nem voltam elajulva se tole,se a filmtol.
webulon 2014 szept. 12. - 22:02:14
Hát nem tudom ....rettenetesen szürke ez a film -depresszív nagyon szomoré - ami meglepõ volt,hogy a nevetés tökéletesen hiányzott - talán még sosem láttam ilyen filmet.

Amúgy meg erõs közepes ,- egyszer meg lehet nézni - szerintem az operatõri munka - hatásos
1/10
Rahar 2011 júl. 13. - 09:34:45 1/10 Előzmény delapoer
Hasonló véleményem van nekem is. Gyenge alaptörténet, érdektelen cselekményvezetés és szintén gyenge színészi munka jellemzi. Számomra ez egy rendkívül unalmas film, megtekintését senkinek sem ajánlom, jobban jártam volna ha helyett inkább alszok. 10 pontból szigorúan 1 pont.
3/10
delapoer 2009 aug. 26. - 21:23:40 3/10
Dylan Baker játékát mindenesetre kiemelném, jól ráérzett a szerepre!
3/10
delapoer 2009 aug. 26. - 17:25:41 3/10 Előzmény Ines79
Én elhiszem, hogy dráma, meg minden, de ez a film akkor is kegyetlen vontatott. Három férfi együtt mulatja az idõt? HOL? Most néztem, és semmi ilyen nem volt benne! Kapásból össze sem futnak hárman, csak néha találkozik kettõ közülük, és legtöbbször csak elküldi az egyik a másikat, hogy hagyja õt békén. Nagyon nem volt képben, aki ezt a leírást csinálta. Az meg, hogy hol siklott félre az életük, csak alig derül ki a film végére, ha errõl akart szólni a történet, hát eléggé mellényúltak. Depresszív, meg minden, de a vontatottságon, meg a kétségbeesett-sírós jeleneteken kívül semmi komoly mondanivalót nem kapunk. A legöbb drogos dráma több ennél. Sharon Stone-nak meg nem sok szerep jutott, ha öreg, szomorkodó nõket akarok látni, elmegyek az öregek otthonába, azok színvonalasabban keseregnek az életrõl.
Ines79 2009 jún. 05. - 22:40:16
Sharon Stone hatalmas.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu