Férjek

Bakancslistához adom
Husbands
amerikai filmdráma, 154 perc, 1970

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Harry, Archie és Gus három középkorú jó barát. A tipikus amerikai középosztálybelieket testesítik meg, akik családjukkal a kertvárosban élik egyhangú, eseménytelen és unalmas életüket. A három férfi az egyik hasonló korú barátjuk temetésén szembesül a halál fenyegető jelenlétével. A helyzet szorításából többnapos mulasztással próbálnak kitörni, majd hirtelen ötlettől vezérelve átruccannak Londonba, hogy felcsípjenek néhány nőt. A vidámnak ígérkező csajozni azonban mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Dalmát 2014 dec. 30. - 15:21:51 8/10
Kb. a film negyedénél azt mondtam: Mi a fenének nézem ezt a vacakot? A túl hosszúra nyújtott kocsmai éneklés, meg utána a hányós jelenet a WC-ben kicsit sok volt. De rögtön ezután összevesznek a "fiúk", és onnantól kezdve már nem nézegettem az órámat. Összességében nagyszerû film, három nagyszerû színésszel a fõszerepben. Én nem nevezném filmdrámának, de nem is vígjáték. Csak olyan, mint az élet: idõnként szinte kibírhatatlannak érezzük, máskor egész kellemes. Persze, ha az embernek van néhány igazi barátja, akkor minden könnyebb.
10/10
Bolond Pierrot 2010 máj. 26. - 15:05:00 10/10 Előzmény bbalazs0729
A CineMax csatornán vetítették, ill. külföldön megjelent a pár perccel bõvített rendezõ verziója is, angol felirattal...
bbalazs0729 2008 máj. 21. - 09:29:06 Előzmény Redfield
és hol lehet beszerezni?
Redfield 2007 márc. 24. - 12:03:23
Nagyon jó film. Rögtönzéses, kamera ide-oda rángatós, alig, (de azért mutatós) stílusban. :) A játékok elsõ osztályúak, a film egyszerre mulattat, és szomorít. Eléggé sajátos, és mûvészi darab, de nem mûvészibb annál, amit a valóság átadhat. Cassavetes tényleg tud valamit. :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu