Fórum

Értékelés:

172 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: közönségvita a politikáról

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
ondok ápr. 05. 22:11:06 1/10 Előzmény -csengõzoli--
Talán nézd akkor a Hír TVben a Kemény magot vagy a Bayer Zsóti műsorát az tényleg az intelligenciának való:)
1/10
ondok ápr. 05. 22:07:16 1/10 Előzmény -csengõzoli--
Gratulálok,hasonszőrű szellemi színvonal ill nálad az érdek is szerepet játszhat mint a rezsim haszonélvezője
1/10
ondok ápr. 05. 22:04:36 1/10 Előzmény illuminator
Kedves illuminátor,ami a szellemi színvonalat illeti arról neked sincs panaszra okod,elolvastam nagy szenvedések között hosszú ámde velőtlen írásodat.Mit mondjak ,egy manipulált ember visszaböfög számára gyártott kliséket.Képzeld el engem pl nem érdekel hogy melyik pártnak mi a neve milyen történelmi körülmények közt jött létre.Az viszont nagyon is hogy milyen politikát visz mennyire demokratikus,mennyire empatikus a leszakadókkal és nem utolsó sorban mennyit lop.ebből a szempontból a Fidesz pl egy igazi bolsi párt egyszemélyi vezetéssel amelyik korlátlan hatalomra tör,míg az MSZP hazugság hogy felvállalta a komcsi bűnöket ,sőt azoktól elhatárolódott.Gyurcsány pl azt mondta hogy dönteni kell Nagy Imre vagy Kádár között.Ezért az sem igaz hogy a"kommunista párt kisajátította magának a baloldaliságot"Ez a párt demokratikus alapokon politizál nem szüntette meg a fékeket még akkor sem amikor megtehette volna,és a Fidesz jelenleg?A lopásról ugye jobb ha nem beszélünk pl a család kistafirozásáról.(Tiborc,Mészáros stb)
Tehát véleményem szerint a fiaknak nem kell magukra venni apáik nagyapáik vétkét ,mert ezt még egy nem ennyire agymosott társadalomban Göring lányától sem várta el senki.Most akkor nem beszélek arról hogy magának a bűnösnek és az adott személynek is megváltozhat a nézete.Ezt neked mint Orbán hívőnek kéne magyarázni?Persze ez a váltás nem árt ha őszinte és nem politikai haszon motiválja mint Orbánt.
Ennyit az általad lehurrogottak és a te szellemi szintedről
1/10
ondok ápr. 05. 21:42:00 1/10
Tévedsz,nem értelmetlen mert 260 Ft/perc a telefonálás,amiből nyilván az ATVnek is jut.
1/10
Benorus 2019 dec. 05. - 18:21:05 1/10
Valamelyik nap belenéztem ebbe a harmadrangú műsorba, de egyszerűen szörnyű volt, nem a műsorvezető, hanem a betelefonáló emberek. Volt egy alak, aki valószínűleg ittas volt, s a magánéleti problémáját próbálta elnyögdécselni, de érteni nem sokat lehetett belőle. Továbbá a sok otthonülő betelefonáló szenilis vénember, akik azt se tudják mi merre meddig van, beszélnek bugyutaságokat. Teljesen értelmetlen az egész műsor szerintem.
1/10
Baumag1 2017 szept. 26. - 09:12:08 1/10
A mai mûsor vezetõvel, üdítõ volt a mûsor. ha kimarad a sport is, akkor az ATV egyik legjobb mûsora lesz.
nihil54 2017 szept. 01. - 17:18:08
..ennyi buta embert, akik, azt sem tudják, hogy mit jelent 1-1 szó, kifejezés?! PL az \"átalány\"-ban való fizetési mód. \"Átalány, azaz ÁTLAG alapján való havi díj fizetés, ami mindig 1-1 elõzõ 1 éves idõszak valódi (akár átalány díjas is de az éves végelszámolással már az új évre kiegészített mindig új és új átlag= átalány havi díj!!!!!
1/10
-csengõzoli-- 2013 nov. 02. - 18:25:13 1/10 Előzmény illuminator
Egyetértek. jól összefoglaltad!
1/10
offtopic
csikosi 2012 nov. 06. - 11:14:34 1/10 Előzmény illuminator
Nem baj jöhet a LÚDMILLA, ha szeretnétek!
illuminator 2012 okt. 24. - 11:46:17 Előzmény Kenshitora
Felfoghatatlan az az alpári stílus, az a gátlástalan ostobaság ami mind a mûsorban szereplõ "értelmiségiek" mind az itt fórumozó elvtársaik részérõl tisztán megfigyelhetõ. Döbbenetes, hogy egyáltalán létezik ez a hazaáruló liberális, idegen érdekeket, idegen erõket kiszolgáló, és magyarként Magyarországon ezeket képviselni szándékozó politikai csoport. Ami pedig egyenesen hihetetlen, hogy ennek a csoportnak Magyarországon, magyar emberek körében hatalmas támogatói tábora van.
De ha például Kenshitora hozzászólását olvasom, melyben elmagyarázza nekünk, hogy az mszp-t azért NEM LEHET lekomcsizni, mert a párt jelenlegi politikusai még gyerekek voltak a rendszerváltozáskor, és emiatt az mszp komcsizása eleve butaság, akkor azért körvonalazódik az a szellemi színt, amibõl ez a hatalmas támogatói bázis összeáll.
Az mszp az mszmp utódpártja, vagyis az elnyomó, 1956-os szabadságharcot leverõ és megtorló kommunista párt továbbélése a 90-ben demokratikussá vált magyar politikai életben. Az utódpárt felvállaltan is elvi örököse az elnyomó kommunista eszméknek. Aki ehhez a párthoz bármikor csatlakozik, az ezekhez a kommunista elvekhez csatlakozik, melynek mai napig a része az 56-os "ellenforradalom" leverése is. Az mszp felvállaltan hordozza az mszmp teljes örökségét, és az mszp elsõ politikusai mind az mmszp utolsó politikusai voltak, tehát a teljes nomenklatúra is tovább élt az új pártban. Az, hogy közben az öreg komcsik kiöregedtek, kihaltak, helyüket pedig újak vették át, mindezen semmit nem változtatott kedves Kenshitora. Bármilyen furcsa, a kommunista pártra az egypártrendszer évtizedeiben is jellemzõ volt, hogy vezetõi megöregedtek, meg is haltak, helyüket pedig fiatalabbak vették át. De ettõl még a kommunista párt ugyan az a kommunista párt marad sajnos. Az egyedüli változás, amin az mszmp átesett a rendszerváltozáskor az mindössze annyi, hogy nevükbõl az "m" betût kivették, ezzel kívánták azt a látszatot kelteni, mintha beállt volna valami változás, mert azonos névvel azért mégiscsak vállalhatatlan lett volna a diktatúrát fenntartó párt átmentése a demokráciába.
Hogy mennyire ki akartak tartani a kommunisták korábbi elveikhez, azt pont az mutatja világosan, hogy a nevüket is csak ennyiben voltak hajlandóak megváltoztatni. Igazából õk még a látszatát sem akarták kelteni annak, hogy megtagadnák - amúgy minden normális ember számára vállalhatatlan - korábbi önmagukat. Ez az a mérhetetlen cinizmus, amellyel a mai napig is a függetlenségre vágyó, magyar nemzeti öntudatot provokálják, lejáratják. Ezért nem volt igazi rendszerváltás Magyarországon, mert ahelyett, hogy valóban egy vadonatúj, minden kommunizmustól és kommunistától mentes hiteles baloldali párt alakult volna, a kommunista párt teljesen jogtalanul és alaptalanul ezt a szerepet magának tulajdonította.
1/10
-csengõzoli-- 2012 okt. 18. - 19:55:02 1/10
Csúcs ez a mûsor :D
Mindig egy Churchill idézet jut eszembe róla:
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
offtopic
Kenshitora 2012 aug. 01. - 15:17:55
Most minden vonalon nagyon nagy a bizonytalanság és félelem.
Nem kellene ide-oda ugrálni, mert akkor mindig mellé fog esni a dolgoknak.
Most nem lehet mást tenni csak kivárni, hogy a dolgok milyen irányt vesznek.
De igazad van.
1/10
csikosi 2012 aug. 01. - 11:06:55 1/10 Előzmény Kenshitora
Bajnai most csiki-csukit csinál!
Nem tudja hová tart az elõmenetele!
1/10
offtopic
csikosi 2012 aug. 01. - 11:04:30 1/10 Előzmény gregoire
Hogy neked igazad van, az biztos.
offtopic
Kenshitora 2012 júl. 24. - 19:41:44
Viszont az a gond, hogy Bajnai mögött nem állnak olyan emberek, akikkel normálisan tudna kormányozni.
Személy szerint én is Bajnait tartanám a legesélyesebbnek, de ehhez összefogás kéne.
gregoire 2012 júl. 24. - 17:15:15 Előzmény Kenshitora
Igaz, Orbánt le kell váltani. De ki léphetne a helyére? Van e Magyarországon olyan személyiség, aki alkalmas lenne egy jó gazdaságpolitikával és szakértõkbõl(nem talpnyaló pártkatonákból) álló kormánnyal megoldani az ország problémáit. Az MSZP leszerepelt, Gyurcsány hitelét vesztette, az LMP kis párt, a Jobbikról meg ne is beszéljünk. Akkor ki? Én személy szerint Bajnai Gordont tartom alkalmas személynek. Õ egy év alatt annyi eredményt ért el, amit még Orbánék is elismertek, pedig a miniszterelnöksége alatt jobbról rendesen osztották. Kérdés, hogy ringbe szállna e a kormányfõi posztért és milyen háttérrel tenné azt?
offtopic
Kenshitora 2012 júl. 20. - 20:27:40
Sok mindennek lehetne mondani az MSZP-t, de hogy komcsi lenne...! :-)
Az MSZP-s képviselõk többsége 40-45 között van, vagy még fiatalabb és ezért kizárt, hogy valami közük lenne a kommunizmushoz. Gondolkozz már...! Ha azok MSZP-s képviselõk, akik most 40 évesek, akkor a rendszerváltás környékén sem lehettek több 20 évesnél.
Mesterházy Attila pl. alig több 30-nál, ebbõl viszont az derül ki, hogy személy szerint õ 10 év körül lehetett a rendszerváltozás idején.
Hülyeségeket már ne írj, már bocsánat! :-)

Amúgy a nép azért tûri el a gerinctelen Orbánékat, mert jelenleg nincs kit megválasztani helyettük, Esetleg, ha Te tudnál valami értelmes jelölte/ke/t, akkor várom az ötleteket. :-)
zole522 2012 júl. 20. - 17:40:46 Előzmény zole522
Ezt a "beszari-dörzsölt " majmot miért kell elfogadni ? Belenéztem - a bolsi uszít,de ha valaki
rátromfól, akkor leállítja,mintha õ nem lenne a kormány ellen ! Igaza van,orbánból elég,de a komcsi-mszp-tõl Meneküljünk ! Fideszt leváltani,de nem az maszp-s tolvajokra .
offtopic
Kenshitora 2012 júl. 17. - 14:39:56
Mit lássak át ezen? Nem értem!

Amúgy sem muszáj így történnie. Attól, hogy a kormány olyan, amilyen még az embereknek nem muszáj olyannak lennie.

Emberek, lássátok már be, ha másnak nem segítetek azzal magatokon sem segítetek. Külön-külön mind sebezhetõek vagyunk, de egységben erõsek lehetünk.
Nem pártokban kellene gondolkodni, hanem egységes nemzetben. Itt most nem a szélsõjobbos nemzeti egységre gondolok, mert az szintén megosztó és elkülönítõ. Hanem arra a valódi demokráciára gondolok, amit a görögöknél és aztán késõbb az USÁ-ban bukkant fel. Az hogy ez a demokrácia késõbb félre siklott az nagy vonalakban a politikai vezetõkön is múlott. Az ember túlságosan is gyarló ahhoz, hogy tiszta politikát tudjon folytatni és ezzel tiszta demokráciát hozzon létre. Ha majd az ember képes lesz ezeken a gyarlóságain túl lépni, akkor majd lehet gondolkodni a tiszta demokrácián, de addig csak ez álom marad, sajnos.
cometzjeah 2012 júl. 17. - 12:55:41
Lásd át a dolgokat!

Magyarország így is el van bukva...meg úgy is ....
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu