Főzz karácsonyra Gordon Ramsay-vel!

Bakancslistához adom
Gordon Ramsay: Cookalong Live: Gordon's Christmas Cookalong Live
angol főzőshow, 48 perc, 2011

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Gordon Ramsay immár második alkalommal nyújt segítséget az ünnepi hangulathoz, a nézőket családi otthonába hívja karácsony reggelén, hogy ötleteit és tapasztalatait ossza meg velük, és lépésről lépésre megmutassa, hogyan készíthetik el a legízletesebb karácsonyi fogásokat.
Az elmúlt két évben Angliában számtalan háztartásból kapcsolódtak be és követték nyomon Gordon minden mozdulatát, mialatt családja karácsonyi vacsoráját készítette. Beszerezték a hozzávalókat, feldarabolták a zöldségeket, ínycsiklandozó előételeket készítettek és pulykákat töltöttek Gordonnal és meghívottaival együtt, akik visszaigazolták a könnyedséget, amellyel Gordon bámulatos évenkénti lakomája házilag elkészíthető.
A karácsony különleges alkalom, amikor a család és a barátok a legeslegjobb falatokkal ünnepelnek együtt, és a Főzz karácsonyra Gordon Ramsay-vel! műsor garancia arra, hogy ez lesz a legínycsiklandozóbb és legemlékezetesebb karácsonya. Mert ahogy az lenni szokott: a legjobb bulik mindig a konyhában érnek véget.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu