Free Entry

Bakancslistához adom
magyar játékfilm, 70 perc, 2014

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Betti (Pusztai Luca) és 'V' (Barta Ágnes) titokban és pénz nélkül szöknek be a Szigetre. Feltűnő párosuk felkelti a fiúk figyelmét is, ami lassan egy versenyt alakít ki kettejük között. A felszabadult kalandnak induló fesztiválozás egészen új fordulatot vesz, amikor a két tizenéves lány elveszti egymást az éjszakában. Betti egy helyes drogdílertől kér segítséget, hogy megtalálhassa 'V'-t. Kiderül, hogy az életben nincs minden teljesen ingyen.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
The Cortez 2022 aug. 13. - 21:34:44 5/10
A Sziget Fesztivál-film. A részben bűnügyi sztori 2 tinédzserrel csajról szól, akik beszöknek a Szigetre, ahol piáznak, tarhálnak és dílerkednek. Az egyik egy rafkós ribanc, míg a másik inkább röhejes, egyben rohadtul fárasztó. Az elején ultrakínosak az irritálóbbik főszereplő apjának jelenetei, a játékidő közepe tűrhető, a vége felé csúnyán leül a történet, az énekelgetős lezárás pedig szánalmasan szar a maga érvágós stílusában. Az alkotás a rendezvény feelingjében, valamint eleve a fesztiválhangulatban igencsak gyengén merül el, viszont legalább kapunk egy színvonalas vízalatti tripszekvenciát. A színészi játék nagy részt borzasztó. A zenékért különböző magyar underground zenekarok a felelősek.
Medvehab 2017 jan. 02. - 05:54:08
Megnéztem. Hihetetlen, hogy hogy lehet egy nagyjátékfilm ennyire KEVÉS. Ha belegondolok az itt pedzegetett erõfeszítésekbe, hogy három év munka plusz egyeztetés a szigettel, antwoorddal... én úgy képzelem, hogy akkor nagyon erõsen ott kell lebegnie elõttem évekig, hogy én meg akarok mutatni valamit. Nos, ez lenne az, mindez a sok-sok semmi? Ez a gyenge koppintása a Török-Fligeauf-vonalnak?... Gimi elsõ, médiaszakkör - kábé ide tudnám pozicionálni, ott úgy még megérné az ötöst, 3-4-ben már lehet, inkább visszadobnám, mint el nem készült munkát.