Fuss az álmodért

Bakancslistához adom
Chasing a Dream
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dráma, 120 perc, 2009

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Cameron Stilesből keménykötésű apja mindig is futballsztárt akart nevelni, hisz a bukást nem ismerő Gary Stiles (Treat Williams) úgy vélte, hogy a fia nagy dolgokra hivatott. Mindez egy csapásra megváltozik, mikor Cameron legjobb barátja, John meghal egy értelmetlen autóbalesetben. A tragédiáért Cam magát hibáztatja, és mindennapjait a bűntudat és depresszió emészti fel: Gary ezt a gyengeség jeleként fogja fel, nem beszélve arról, hogy ez a gyötrődés hosszú távon veszélybe sodorhatja a fiú főiskolai ösztöndíját is. Az érzelmi válságból végül egy helybéli lány és egy pszichiáternő támogatása segíti ki Cameront, aki új emberként száll szembe az élet kihívásaival.

Stáblista:

Szereplők

Cameron Stiles
Gary Stiles
Diane Stiles
John Van Horn
Brandon Van Horn

Hozzászólások

Szerinted?
Tibag05 2014 jan. 13. - 15:58:04 Előzmény Ford Mustang
Treat Williams egyik kedvencem!
10/10
agella 2012 okt. 14. - 10:22:55 10/10
Amikor elõször megnéztem ezt a filmet, akkor úgy éreztem, hogy nem egy nagy szám. Aztán még egyszer újra láttam, és rájöttem, hogy ez elsõsorban lélektanilag mutatja meg egy tinédzser állapotát, aki önmagát okolja barátja haláláért. Szerintem megmutatja, hogy igenis erõs akarattal le lehet küzdeni a depressziót, és nem kell meghasonulni önmagunkkal. El kell fogadni a barátok segítségét, ha egyedül nem vagyok képesek feldolgozni egy lelki traumát. Ez a film az újrakezdésrõl, a barátok segítõkészségérõl, és arról szól, ha elég kitartóan küzdünk akkor megvalósíthatjuk az álmunkat.
Szívesen megnézem újra, mert úgy érzem, hogy nekem is segít abban, hogy kilábaljak a lelki válságból, amiben éppen vagyok. Új erõt ad nekem, hogy optimistán tudjam megélni a mát, és tervezni a holnapot!
Ford Mustang 2011 júl. 19. - 17:21:40
Érdekes film, Treat Williams miatt néztem, de nem ért sokat. Átlag körüli, egyszer nézõs.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu