General Magic

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai szórakoztató műsor, 120 perc, 2018

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az 1990-ben alapított General Magic a Szilícium-völgy egyik ígéretes vállalkozása volt, s a várt nagy dobás nem is maradt el: a cég 1994-ben előállt egy hordozható drót nélküli személyi számítógéppel (gyakorlatilag egy okostelefonnal), melynek egyetlen hibája volt: túlzottan a saját kora előtt járt, így a General Magic-kel együtt csúfosan megbukott…

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
ilali 2019 febr. 04. - 11:30:21 10/10
Mindenkinek szíve joga, mekkora fejlődésnek (sikernek, kudarcnak) éli meg a történteket.
De jól látható, semmi sem változott az őskor óta. Csak néhányan elfelejtették melyik barlangból bújtak elő. Néhányan úgy érzik ott ragadtak, ott hagyták őket.
Az első zárt láncú közvetítéseket könnyűnek gondolhatjuk. Visszamentek a vadászok, a gyűjtögetők és elmondták: - Nem kell több kardfogút, mamutot rajzolnotok, mert nincs. Hacsak nem akartok kedvezni a leendő rajzfilmeseknek.
A mai vadászok, gyűjtögetők nem érzik szükségesnek a kapcsolattartást. Elszakadtak a valóságtól. „Nekem te ne csinálj programot.” – hangzik el naponta.
Jó látni, hogy a programozók nem adták fel.
A mobil barlangrajzok segíthetnék életünket, de alapdolgok nem változnak: titoktartás, lépéselőny… mindenki a túlélésre hajt.
De a Világot nem kell megváltoztatni. A Világ ki van találva.