Görögország hívogató úti cél, érdemes felkeresni történelmi emlékei, tengerpartja és barátságos lakói miatt. És aki már eljut oda, biztosan betér egy vendéglőbe, vagy inkább tavernába, ahol akkor jár jól, ha a helyi specialitások közül választ. Tzaziki, dolmadesz, muszaka, feta, szuvlaki, sztifádó, gyros, halva, pita - ezek az elnevezések ismerősen csengenek. De vajon tudjuk-e, hogyan készülnek? Ezt mutatja be sorozatunk vonzó házigazdája: Tonia Buxton. Az ő vezetésével felfedezhetjük a görög konyhaművészet titkait, és Görögország napfényes tájait.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
10/10
Bereczky26
2015 nov. 13. - 14:42:32
10/10
Nagyon szerettem ezt a sorozatot! Szeretném újra látni, de sajnos semelyik adón nem vetítik. Vajon van-e rá remény, hogy valaha valamelyik adó mûsorra tûzi újra???
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások