Gyagya banya

Bakancslistához adom
Domestic Import
amerikai vígjáték, 102 perc, 2006

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

A fiatal házaspár, Marsha (Cynthia Preston) és David (Larry Dorf) gyereket várnak. Felveszik házvezetőnőnek a kissé furcsa, de nagyon szorgalmas Sophiát (Alla Korot), remélve, hogy a lány némi rendszert hoz zaklatott életükbe. Arra azonban nem számítanak, hogy az ukrán emigráns hölgy, aki másodállásban gazdag amerikai férjre vadászik, milyen fergeteges bevándorlási lavinát indít el.

Stáblista:

Szereplők

Marsha McMillan
David McMillian
Sophia Petrenko
Bernice Kimmelman

Hozzászólások

Szerinted?
Stella 2014 júl. 06. - 17:04:21
102 perces filmtekercset elpazaroltak egy szemétnyi hulladékra, fél óra elég belõle, az meg felháborító,ha valóban igaz történeten alapul, az,hogy egy egész komplett orosz vagy akármilyen család minden zokszó nélkül a saját lakásomat magukévá tegye, kiegye a hûtõt....Remélem a valódi életben ezt az élõsködõ családot már hazazsuppolták.....parazita x@rházik!!
Ez nem vígjáték, inkább katasztrófafilm,nem lehet nevetni azon,ha egy családot bolonddá tesznek,és kihasználnak.
molp64 2011 okt. 26. - 14:11:32 Előzmény feketevipera
Amikor Mo-on (máshol nem tudom) forgalomba hoznak egy filmet, nem kötelezõ ragaszkodni az eredetihez.
feketevipera 2011 máj. 05. - 18:13:46
Kíváncsiságból belekukkantottam, mondván: néha egy kis gagyi is kell. Hát az is lett. Az elsõ jó fél órát láttam belõle, de annyi elég is volt. Unalmas, poénok sehol, a szokásos népbutító marhaság. Egyszóval igazi film+-os színvonal. No és hát a címeket lefordító agytröszt újra mûködésbe lépett, ilyen hihetetlenül szellemes magyar címen vajh' mennyit törhették a fejüket.