Gyerekes szerelem

Bakancslistához adom
Funny About Love
amerikai vígjáték, 98 perc, 1990

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Duffy Bergman, a népszerű rajzoló első látásra beleszeret Meg-be. A szerelem kölcsönös, így hamarosan össze is házasodnak, és boldogan élnek. Semmi sem hiányzik az életükből - csak egy "apróság", és Meg úgy dönt, hogy gyermeket akar. Duffy erre nincs felkészülve, és az apaság gondolata egész életét felbolygatja.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 júl. 21. - 02:13:52
Igen, ez a dvd megrendelés megtévesztõ dolog, nem mindig igaz, sõt...
Ez kb olyan, mint amikor az is kint van a dvd megrendelés alatt, hogy "a film online megtekinthetõ itt". Azon is mindig kiakadok, mivel egyszer sem lehet megnézni egy filmet sem.

A filmre visszatérve nézd meg tékában, hátha van, de ha nincs, akkor talán a Tescoban, ott sok film van, és szinkronosan.
offtopic
jeffero 2011 júl. 20. - 23:52:54 Előzmény Ford Mustang
Keresem a filmet, mert sajnos lemaradtam róla. Kérem akinek megvan szinkronosan vagy magyar felirattal, keressen meg privát üzenetben.
Sajnos hiába van kint a port.hu-n, hogy megrendelhetõ dvd-n, aminek elõször megörültem, de aztán rádöbbentem, hogy joglejárat miatt már nem kapható, mert itt a Divido-n azt jelzik, hogy bizonytalan az elérhetõsége, és máshol sem találtam egyelõre.
Szerintem megtévesztés ez, hogy kiteszik a dvd rendelõs linket, ha nem is kapható. Írtam is nekik róla, remélem csinálnak szûrést a jövõben erre.
Mondjuk szinkronosan érdekelne jobban, azért bízom benne, hogy ismétli a Viasat3, írtam nekik is, általában pár hónaponta le szokták adni még az ilyen régi filmeket is újra, szóval elképzelhetõ, hogy õsszel vagy évvége fele lesz. Fura, hogy míg a többi hétvégi filmet igen, ezt nem ismétlik a következõ héten 9-10 óra körüli idõpontban.
Ford Mustang 2011 júl. 16. - 15:25:07
Jó kis film, Wilder fantasztikus benne, akárcsak a Vaklármában.
Likenice 2011 júl. 16. - 14:14:32
Ez egy nagyon édes film.
Ismétlést kérek!
Köszönöm.