Gyilkos lelkek

Bakancslistához adom
Prodigal Son
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimisorozat, 44 perc, 2019

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

Malcolm Bright (Tom Payne), a New York-i rendőrség profilozója súlyos alvásproblémákkal küzd elviselhetetlen rémálmai miatt. Malcolm valójában Whitley, a zseniális sebész és egyben eszelős sorozatgyilkos, Dr. Martin Whitly fia. Malcolmot gyermekkora óta kísérti a gyanú, hogy ő is olyan, mint az apja. Régi jó barátja, Gil Arroyo hadnagy (Lou Diamond Phillips) vállalja a kockázatot, és beveszi a csapatába. Malcolm időnként meglátogatja börtönben lévő apját, hogy a nyomozásokhoz a segítségét kérje. Ennek azonban nagy ára van.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Malcolm Bright
Ainsley Whitly
Dani Powell
JT Tarmel
Dr. Edrisa Tanaka
Jessica Whitly
Dr. Martin Whitly

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
bcsaba73 szept. 18. 00:00:26 8/10 Előzmény wiki1234
Ki az a Tom Payne? 😃 LDP már akkor forgatott.mikor ő még meg se született. Igaz a tizen-huszon éves korosztály nem is fogja őt felismerni...
10/10
wiki1234 jún. 18. 19:14:03 10/10
Nagyon jó sorozat, Tom Payne kiváló választás volt, más színésszel nem is nagyon tudnám elképzelni. A magyar szinkron borzalmas, viszont eredeti nyelven, felirattal szerintem érdemes végignézni. A cselekmény és a háttértörténet végig izgalmas.
10/10
TaikaxWaititi jún. 10. 11:21:14 10/10
Tom Payne remekül alakít, nagyon jó kis sorozat, imádom :D Bár sajnos a szinkronja gagyi, ezért inkább eredeti nyelven ajánlanám mindenkinek.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu