Gyilkos rögeszme

Bakancslistához adom
No Brother of Mine
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai krimi, 2007

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Nina St. Clair (Kellie Martin) még mindig szerelmes a férjébe, Stuartba (Dylan Neal) és házasságuk megmentése és gyermekeik boldogsága érdekében hajlandó megbocsátani a férfi korábbi félrelépéseit. Az öccse, a gondoskodást mindig is eltúlzó Drew (Adam MacDonald) felbukkanására azonban nincs felkészülve. A fiút tíz évvel ezelőtt azért zárták javítóintézetbe, mert ő volt a felelős Nina középiskolai barátja haláláért, aki megcsalta a lányt. Most Drew azzal a feltett szándékkal állít be Ninához, hogy bűnbánást gyakoroljon, és hamarosan el is nyeri a család rokonszenvét, de a nő nincs meggyőződve arról, hogy Drew teljesen kigyógyult korábbi problémáiból és egyre inkább aggódik amiatt, hogy milyen következményekkel járhat, ha a fiú előtt lelepleződik Stuart múltja.

Stáblista:

Szereplők

Nina St. Clair
Drew Brampton
Stuart St. Clair
April St-Clair

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
jeffero 2011 okt. 06. - 02:46:00
Kérem, ha valaki felvette a TV2-es változatot, keressen meg privátban, mert sajnos lemaradtam az elejérõl. Köszi elõre is.
jeffero 2011 okt. 06. - 02:44:43
Hát, elképesztõ, ehhez a szokásos "Lifetime" produkciós színvonalat hozó krimihez 3 féle szinkront is készítettek.
1.) Filmbox (valószínûleg RTL Klub) - címe: Gyilkos rögeszme
2.) Universal Channel - címe: Halálos megszállottság
3.) TV2 - címe: Halálos megszállottság
Akinek megvan több felvételben, összehasonlíthatja. Fura, hogy a Universal nem adta ismétléssel legutóbb, bár gondolom elõbb-utóbb újra mûsorba kerül, mert biztosan nem volt ez náluk vagy a Hallmarkon sem az utóbbi években, szóval az a múltkori idõpont az biztosan premier volt.

Annyira nem nagy szám szerintem, esetleg Kellie Martin fanoknak ajánlott, vagy akinek bejönnek az ilyen lightosabb krimik, ill. az M1-rõl ismert Douglas Jackson filmek.
Ford Mustang 2011 okt. 05. - 13:52:15
Lehet hogy majd belenézek, érdekes filmnek tûnik így látatlanban.