Háborús bűnök

Bakancslistához adom
Doves of War
új-zélandi drámasorozat, 2006

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Egy Boszniában felfedezett tömegsír, melyet a londoni média szivárogtatott ki, vezényli Lucas-t a nyomok után egy csapatnyi különálló férfi társaságában, akik egyszer alatta szolgáltak. Most szétszóródtak teljesen Új-Zélandon, kiknek egyetlen megmaradt közös köteléke a Boszniában látott szörnyűség élménye - és a titoktartási kötelezettség, hogy mi történt abban a 24 órában egy évtizeddel ezelőtt. Ez a politikai thriller egy volt katonai őrmester és egy háborús bűnökkel foglalkozó ügyész bevonásával állít össze egy súlyos, drámai képet.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7szünyü 2009 febr. 18. - 16:30:08
Ismertetõ hiányában:
6 részes minisorozat, pol-fiction

A helyszín Új-Zéland.
Lucas, egykori ENSZ katona, a Boszniában alatta szolgáló katonák után kezd nyomozni, mikor a médiába kiszivárog egy feltárt boszniai tömegsír híre, próbálván megtalálni a lyukat és megakadályozni a további kiszivárogtatást.
Ugyanakkor egy újságíró hölgy próbálja kideríteni, hogy mi is történt valójában Boszniában. (forrás: tv.com)
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu