Halálos összefonódás

Bakancslistához adom
San cha kou
16 éven aluliak számára nem ajánlott hongkongi akciófilm, 101 perc, 2005

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Suen nyomozónak nem mennek jól a dolgai. Nem elég, hogy még mindig nem tudta feldolgozni szerelmének tíz évvel korábbi eltűnését, újabb súlyos csapás éri, amikor az általa felgöngyölített ügy koronatanúját megölik. Suen sejti, hogy a háttérben a gátlástalan milliárdos üzletember, Mr. Yiu áll, bizonyítéka azonban nincsen. Az elkeseredett detektív később megdöbbenve fedezi fel, hogy Mr. Yiu ügyvédje, To épp feleségül készül venni egy nőt, aki szinte megszólalásig hasonlít az ő korábban eltűnt menyasszonyához. Tovább bonyolítja az ügyet Mr. Yiu popsztár fiának elrablása és a tanút likvidáló bérgyilkos újbóli felbukkanása.

Stáblista:

Szereplők

Suen Siu-yan
To Hou-sung
Yiu Tin-chung
Fong / Amy

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Rahar 2013 szept. 16. - 21:48:42 2/10
Én a magas pontszám miatt néztem meg és elkövettem azt a hibát, hogy nem néztem meg, hogy hány ember szavazott. Nem egy átlagos ázsiai akciófilm. Nekem az jutott róla eszembe, hogy a nyugati szenvedõs drámát és a thrillert próbálták átültetni a nyugati akciófilmek világába. Ez sikerült is, mert van a filmnek egyfajta hangulata, kár, hogy nekem nem tetszik. Nem vagyok ázsia film rajongó, ez az alkotás sem nyûgözött le.
9/10
hakuso07 2009 ápr. 26. - 12:07:58 9/10
Na, nagy meglepetésemre remek film volt ez. Érdekes volt, de az egyetlen hibája, hogy nagyon kellet figyelni mert elsõ nézésre voltak olyan szereplõk akikrõl nem tudtam eldönteni kicsoda. Mindenkinek ajánlom!