Halálos riválisok

Bakancslistához adom
Best of the Best II
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 100 perc, 1993

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Bár az amerikai csapat tagjai mindent megtesznek egymásért a küzdelemben és valódi csapatként küzdenek a bajnoki cím megszerzéséért, egy Las Vegas-ban tartott meccs során, a porondon brutálisan meggyilkolják egyiküket. A csapat többi tagjának pedig rá kell ébrednie: a harc mostantól vérre megy.

Stáblista:

Szereplők

Alex Grady
Tommy Lee
Travis Brickley
Walter Grady

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
mapk 2012 dec. 13. - 00:34:08 6/10 Előzmény DarkGirl
:D Örülök. :)
Az a szép, hogy ennél a filmnél,ezt a "színvonalat",spec. effektek nélkül sikerül hozni.:)
1/10
DarkGirl 2012 dec. 11. - 20:23:22 1/10 Előzmény mapk
Többek között az általad leírtakon. :D :D
1/10
DarkGirl 2012 dec. 11. - 20:22:31 1/10 Előzmény mapk
Szia!
Igen,már sikerült megnéznem,és tényleg volt jó pár jelenet amin jót derültem.
6/10
mapk 2012 nov. 16. - 16:42:34 6/10 Előzmény DarkGirl
Szia!

Látom rokonlelkek vagyunk(gondolok itt arra,hogy aki Gyilkos cápa vs. óriáspolip után még tud nevetni...:D)
Végül megnézted?
Tisztában vagyok vele hogy nem egy óriáspolip,de azért jó ez is.:D
1/10
DarkGirl 2012 szept. 18. - 21:52:47 1/10 Előzmény mapk
Már csak azért is megnézem!
Én is akarok kacagni egy jót. :D
6/10
mapk 2012 máj. 23. - 04:07:54 6/10
Vicces film.
Ralph Moeller még Lou Ferrigno-nál is röhejesebb "színész".Azok a mimikák....valami porno paródiába tudnám elképzelni. :D Úgy látszik többen próbáltak Arni babérjaira törni...nem kellett volna.
Chris Penn meg a songoku jelmezben,hát beszarás. :D
Meg Foster szemeitõl egyenesen megijedtem,mintha a kriptaõr lett volna,nem írták el véletlen? :D
A nagy keretemesterek meg még nem láttak botot,hát azon is szakadtam.
Brakus meg a harc elött nyom egy Mr.Olympia edzést,....biztos friss volt utána.

Na de persze értem én ,ez egy fõleg gyerekeknek készült film,,ami viszont felnõttként is élvezhetõ ill. jókat lehet nevetni rajta. 10/6
ezso1 2012 ápr. 30. - 00:35:38 Előzmény AvatáR Gil Maerth
Eric Roberts neve, nekem már garancia arra, hogy ne nézzem meg.
"ZS" kategóriás "színész" + ellenszenves is.
AvatáR Gil Maerth 2012 ápr. 29. - 11:09:20
Igen, itt érzõdik hogy a középpontban már Tommy Lee van, ER többször is alulmúlja magát, és a végére sajnos be kell látni, hogy feleslegesen edzett, hisz Tommy vitte a pálmát.
:S
A végére berakhattak volna egy apró jelenetsort, hogy a Vizsga mégis sikerül.
Bracus tényleg brutális. Sz'tem Tommy ellen is gyõzött volna, ha ER nem zavarja meg :)

10/6,5 !
9/10
King Diamond 2011 jún. 30. - 17:38:04 9/10
SPOILERT IS TARTALMAZHAT!
Ez a topik sem bõvelkedik a hozzászólásokban, bár igaz, én is pár napja ígértem, hogy írok a második részrõl is részletesebben. Pedig még másnap megnéztem, mikor írtam az elsõ részrõl a véleményemet. Állat rész volt ez is, legalább olyan jó, mint az elsõ, ha nem jobb. Tetszett, hogy 3 fõszereplõt is visszahoztak az elõzõ részbõl (Roberts, Rhee, Penn), a karaktereik feldobták a filmet. Ekkora hülyeséget is rég írtam már, a fõszereplõk karakterei feldobták a filmet...még jó..:P
Sajnáltam Travist az elején, magához mérten nagyon könnyen elbánt vele Brakus, többet érdemelt volna. A temetésénél én azért szívesen láttam volna ott (még ha csak egy pillanat erejéig is) Cuozo edzõt az elsõ részbõl. A Brakust alakító Ralf (mivel így kell írni, nem Ralph-nak) Möellert már innen-onnan (Gladiátor, Conan sorozat, Tökéletes katona) ismerem, és szeretem is, állat fickó. De hozzá képest Chris Penn is eltörpült, pedig õ sem volt kicsi darab (bár most nézem, hogy mindössze 178 cm volt, akkor annyira azért nem volt magas, jó 20 centivel magasabb Möeller). És hát igen, megint feltûnik Kane Hodder bátyánk is, most mint kidobóemberke. Örültem, hogy megint láthattam. A többi 'rosszfiú' nekem nem jött be, egyszerûen balfaszok gyülekezete voltak.
Ezen a részen már érzõdött, hogy Tommy Lee van a középpontban, és akkor a maradék 2 rész pedig már csak róla fog szólni. Már Eric Roberts (a hosszú haj jobban állt neki) is háttérbe szorult, Pennt ugye már az elején elintézték. Roberts fia olykor-olykor nagyon idegesített, lerúgtam volna a faszba. Tommy Lee testvére is megjelenik a filmben, bizonyos James néven, õ nekem szimpatikus volt. És hát megint itt van Dae Han is, aki ezúttal segít Tommyéknak, ám a fõ harcot most is Tommynak kell megvívnia, most éppen Brakus ellen. A végsõ összecsapás tetszett, nem adta magát könnyen Brakus, amit el is vártam tõle. A végét kicsit húzhatták volna még, hogy nem öli meg egybõl, hanem az megint megtámadja, és csak késõbb végez vele Lee, de végül is így sem volt rossz.
A szinkront már említettem az elsõ résznél is, viszont ehhez szerencsére már csak 1 szinkron készült, még ha más hangokkal is. Nem volt rossz ez sem, megszokható.
Összességében én erre a részre most már 10 pontot adnék, Brakus miatt (egyszerûen jobb volt, mint az egész koreai csapat). Az elsõ 9 pontjával egyetértek.
9/10
King Diamond 2008 aug. 10. - 17:57:25 9/10
A Riválisok második része is legalább olyan jó, mint az elsõ, ha nem jobb. Tetszik, hogy itt már az elõzõ részben legyõzött koreaiak csatlakoznak az amerikaiakhoz. Levetíthetnék tévében a közeljövõben, vagy kiadhatnák dvd-n is akár.
9/10