Halo: Alkonyzóna

Bakancslistához adom
Halo: Nightfall
amerikai sci-fi sorozat, 2014

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Terroristák veszélyeztetik az emberiség létét. Az ONI kénytelen együttműködni a sedranokkal az univerzum megmentésén, de áldozatokat kell hozniuk.

Stáblista:

Szereplők

Locke ügynök

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
doktormacko1 2019 jan. 07. - 23:08:26 4/10
4 / 10 nem kicsit utánérzéseim voltak a film alatt.
Melvyll 2017 jan. 14. - 13:50:03
Már mindent leírtak elõttem. Ez a film tényleg arra jó, hogy hétvégén reggel félálomban nézni valamit, vagy még inkább esetleg este elalváshoz, mert úgyis kb. csak az elsõ negyedórája értékelhetõ. A többirõl nekem is a Power kapitány jutott eszembe. Annyi különbséggel, hogy az a 80-as évek végén kb. számítógépes csúcspont volt, ez a film meg már mai szemmel is bugyuta, nem csak 20-30 év távlatából. Ridley Scott neve nem tudom, hogy került oda, de aligha büszke magára, mert ma már amatõr filmesektõl is nagyságrendekkel jobbakat látni a neten... Ettõl persze a számítógépes játék még lehet, hogy jó.

(Ui.: A Firefly-nak elkészült 14 része, csak az érte felelõs tévécsatorna össze-vissza adta le a részeket stb., ezért nézettség hiányában abbamaradt. Aztán az évekkel késõbbi mozifilm (Serenity) tönkretette a sorozatban kockáról-kockára épített történetet, karaktereket és univerzumot. Egy buta, feledhetõ sci-fi akciófilm lett belõle. Nagy szégyenfolt a filmtörténetben, ahogy a Firefly-jal bántak.)
idõjós1010 2015 dec. 21. - 08:54:16
Érdekess, hogy sorozatnak van írva, ahogyan az elõttem szóló is furcsállja, jómagam is egy filmre emlékszem, és nem egy sorozatra, viszont borzalmas volt. Volt ebben a filmben pénz, de mégis olyan nagyon B-s hatást keltett. Nagyon huszadrangú sci-fi.
1/10
beo71 2015 máj. 02. - 11:46:39 1/10
Én nem tudom, ezt láttam-e, de ha igen, akkor nagy a baj !!!
Mutattak a munkatársaim egy sci-fi valami szerûséget, amiben errõl van szó, de az nem sorozat, hanem egy egész estés film, ami filmkészítés totális megcsúfolása.
Minden szemetet végig nézek, de ezt nem biztos, hogy sikerült volna, ha nincs társaságom. Viszont haverokkal egész jó szórakozás, odafigyelni nem kell : nagy fejû parancsnokoskodó ember vitatkozik a kötelezõ afro-amerikai emberrel, hogy merre menjenek, mit csináljanak, mit ne csináljanak, közben meg jönnek a giliszták, amik vagy felzabálnak vagy nem ( ez megfejthetetlen, hogy miért sietnek egyszer, aztán meg miért nem sietnek egyáltalán és miért tüntetnek el szereplõket, miért hagynak meg másokat )mindegy is . A film próbál erõsen felérni egy ZS kategória szintjére, de mivel ez nem sikerül neki, így csak a minden idõk legrosszabb - legfeleslegesebb filmje címért van harcban.
Na, most, ha van egy jó társaságod, közösen lehet röhögni folyamatosan a képtelen baromságokon, a színtelen - szagtalan embereken, akiknek azt mondták mostantól színészek vagytok...szóval nagyokat lehet nevetni.
Maga a film, egy fájdalom.1/10.
Talán animációban kellett volna megpróbálni.
6/10
Gladyator 2015 ápr. 09. - 00:46:24 6/10
Hát el kell ismerni sokat fejlõdött a filmes technika a "Power kapitány és a jövõ katonái" óta, márhamég mond ez valakinek valamit :)
De nagyjából ennyi.
Nem vagyok nagyon szõrõzõs típus, de kiverte a szemem a legelsõ jelenet legelsõ képkockája, amikor is egy futurisztikus napsütéses szobában áll fõhõsünk, de az árnyékok CSUNYÁN nem a nap fényének megfelelõen vannak, fõleg az ablaktartó oszlopé :D :D
Az a kevés tényleges jövõbeni jelenet viszonylag jó, de nagyon be kellett osztani a zsetont.
Idõt elütni lehet a filmmel, de azért star warst ne várjon tõle senki.

A fõszereplõ hölgy viszont elég tehetséges, mondanám hogy duplán is az ;)
Ezért és a sci-fi-k tiszteletére megajánlok 6 pontot.
proklima 2015 ápr. 06. - 22:42:50
"Ezt kérdezem tõled Locke parancsnok:
Hogyan halsz meg?
És miért?"
Jameson Locke, az egyik legtitkosabb katonai ügynökség,a Tengerészeti Hírszerzõ Iroda legendás fejvadásza csapatával egy terrorista sejt után nyomoz a távoli Sedra bolygó telepesei között. Váratlanul egy hatalmas biológiai támadás közepette találják magukat. Locke és emberei egy tekintélyes katonai múltú, azonban az Irodát gyanúval kezelõ helyi parancsnok segítségével vetik bele magukat az ellenség felkutatásába. Nyomozásuk közben egy ókori leletre bukkannak,mely létezésének ismeretében megkérdõjelezõdik bennük a küldetéstudatuk, miközben az életük egyre nagyobb veszélybe kerül.
Szerintem fantáziátlan, nem túl izgalmas film.
A 10-es skálán 6 pont (ts:6).
1/10
dmikosz9 2015 ápr. 06. - 14:46:54 1/10
Unalmas
kinguci18k 2015 ápr. 04. - 21:41:54
Ezt is sikerült jól el rontaniuk a készítõknek.Pont a felszerelések,fegyverek,öltözetek,ûrhajók miatt kedvelik az emberek ezt a mûfajt.Erre ezekbõl alig látni.Leveszik az öltözetüket és úgy sétálgatnak egy üres bolygón?Ráadásul az a sok kis féreg ami el akarja kapni õket.Szánalmas és szerintem valami komolyabbat kellett volna bele rakniuk ellenségnek.Azon kívül beszélgetés és szinte semmi akció az egész.A film jelenetek,effektek szánalmasan bénák.Unalmas és gyenge nagyon.Pontozásban 5/10 nagyon maximum.
Findzs 2015 márc. 18. - 18:16:56
most ez sorozat vagy különálló film?
mert 98 perces ...
Uff 2015 jan. 10. - 23:25:23
Nincs benne Master Chief = öreg hiba
Rinyáló elit kém team = öreg hiba
hogy megnéztem =

www.youtube.com/watch?v=z--5jlWjv3w&feature=youtu.be&t=1h2m29s