Hangok és viszonyok

Bakancslistához adom
Nobody Walks
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dráma, 83 perc, 2012

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A huszonhárom éves Martine Los Angeles-be költözik egy jómódú, liberális családhoz. Peter, az apa felesége, Julie kérésére segít a lánynak befejezni a művészfilmjét. Martine csatlakozik a kétgyerekes családhoz, de nem tud úgy beilleszkedni, ahogy azt mindenki várja. Peter és Martine egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Julie terapeuta, aki próbálja elnyomni vonzalmát egy író páciense iránt. Martin érkezése mindenkit ráébreszt valamire.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
kecsup 2020 dec. 27. - 20:59:53 6/10
Okés, nézhető film, de semmi extra. Egyszer megnézhető.
10/10
yaka 2017 okt. 08. - 22:00:10 10/10 Előzmény proklima
Egyetértek - ez egy nagyon jó kis film! Minden megvan benne, amitõl egy független film sikeres lesz nulla pénzbõl is: jó alapötlet, jó forgatókönyv, kiváló színészi játék (különösen DeWitt remekel). A dinamika hamar megsejthetõ (vonzó, bohém, fiatal mûvészlélek lány érkezik egy családhoz), de mint kiderül, a dinamika nélküle is univerzális, és tetten érhetõ mindenütt :)

**** SPOILER ****
Nagyon beszédes a "boldog" család távozása a buli után, ahogy kilépnek mindhárman az ajtón :) A férj csalódott... mert a mûvészlélek lányka a segédével távozott. A feleség csókolózott egyet... a páciensével. A lányuk a segédfiúba szerelmes, de mivel az a mûvészlélek lánnyal távozik... ló nincs, szamár is jó alapon az osztálytársával csókolózik... As fucked up as it can get!
**** SPOILER VÉGE ****

A mûfaján belül tökéletes: 10/10!
proklima 2015 jún. 07. - 10:25:25
Szerintem jó film, nekem tetszett.
Hazugságok, érzelmek és árulások csapdájában vergõdve, ez a helyzet nehéz és szívszaggató döntés elé állít mindenkit.
A Sundance Filmfesztiválon különdíjjal jutalmazott alkotás fõszerepeit John Krasinski (Továbbállók, Nászfrász, Egyszerûen bonyolult), Olivia Thirlby (Junó, Dredd) és Rosemarie DeWitt (Mad Men – Reklámõrültek) alakítják.
Olivia Thirlby teljesen jól néz ki rövid hajjal.
A 10-es skálán 9 pont (ts:9).
http://www.tutifilmek.hu/hangok_es_viszonyok-trailer-32310