Hans Zimmer: Live in Prague

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol koncertfilm, 150 perc, 2017

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Hans Zimmer európai turnéjának utolsó állomása a cseh főváros volt. A prágai O2 Arena a kritikusok által egekig magasztalt turné teljes stábjának, összesen 72 zenésznek adott otthont. Az Oscar-díjas mestert elkísérte többek között egy teljes szimfonikus zenekar és kórus, valamint 21 fős saját csapata, legközelebbi zenészbarátai és munkatársai, köztük Johnny Marr gitáros (The Smiths). A telt házas esten Zimmer mintegy 17.000 néző előtt mutathatta be élőben páratlan karrierjének legkiemelkedőbb filmzenéit, a legmodernebb 3 dimenziós fénytechnikával, és díjnyertes hangtechnikával kiegészülve.
Hans Zimmert 10 alkalommal jelölték Academy Award-ra, az Oroszlánkirályért pedig meg is kapta a legjobb filmzenéért járó Oscart. Számos egyéb jelölés mellett a zeneszerző 2 Golden Globe, 4 Grammys, 4 Satellite Awards, 3 Saturn Awards és 3 Classical Brit Awards díjjal is büszkélkedhet. A "Live In Prague" show során is sikerfilmek zenéi csendülnek majd fel: többek között a Gladiátor, Interstellar - Csillagok között, A Da Vinci Kód, Karib-tenger kalózai, Sherlock Holmes, A Sötét lovag trilógia, Oroszlánkirály, Az utolsó esély, Inception - Eredet, Az esőember, Miss Daisy sofőrje, és a sor még nem ért véget.
Bemutató dátuma: 2017. október 5. Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
mck77 2018 febr. 12. - 13:10:22 10/10
Én voltam mind a kettõ Budapesti koncertjén. Elsõ alkalommal leghátul szemben a színpaddal voltam. Ahogy a lentebbi kommentelõ írta szinte semmit nem lehetett belõle látni és a \"díjnyertes\" kihangosító rendszer ellenére sem volt tökéletes a hang, így felemás érzésekkel jöttünk ki az arénából. Mikor megtudtuk, hogy másodszor is eljön azt gondoltam kerül amibe kerül én legelöl fogok ülni és úgy is volt. Tökéletes, fantasztikus élmény volt. Azt azért tudni kell, hogy ez a koncert abszolútt nem a látványról szólt egy Havasi koncert látványtechnikájának a nyomába sem ért, de nyilván ez szándékos volt. Itt a zene volt a lényeg. Megvásároltam blu-ray-en azon is nagyon minõségi és elég sokat visszaad az élménybõl, fõleg egy jó hangrendszeren.
P@nni 2017 nov. 11. - 23:09:14 Előzmény Teddy Daniels
Én tegnap néztem meg a Pólusban a prágai koncert felvételét. :)
Nekem is potyogtak itt-ott a könnyeim. :)
És én is szeretném majd egyszer élõben is megnézni. :)
Nagyon szeretem a zenéit. :)
Bigpapa 2017 okt. 07. - 15:39:43
Mi voltunk barátnõmmel az Arénában most júniusban. Olcsó jeggyel mentünk be, pont a színpaddal szemben ültünk, azt hittük,milyen qrva jó helyünk lesz. Hát nem lett :(
A két hatalmas kijelzõt nem használták, így a kép, amit feltöltöttem, teljes nagyítással készült, annyit se láttunk a koncertbõl. Csak a nagy sötétben, egy kb 2cm -es kis világító színpadot.
A zene viszont félelmetes volt. A barátnõm teljesen a hatása alá került, rengetegszer potyogtak a könnyei, a Csillagok között, a Davinci kód és az Eredet, na meg a Gladiátor alatt nekem is kicsordult.
Elmondhatatlan élmény hallani ezt élõben. De megnézve sok youtube koncert felvételt róla, nagy fájdalom, hogy látni nem láthattuk. Moziban tuti jól fog szólni,de kicsit olyan lesz,mint gumival az orális szex. Jó jó,de nem az igazi :D
Teddy Daniels 2017 okt. 04. - 16:41:56
Júniusban nálunk is járt, sajnos lemaradtam róla. Az olcsóbb jegyek hamar elfogytak, viszont a 40 ezres elég borsosnak tûnt számomra. Mindenesetre egyszer szeretném élõben látni, mivel Õ a filmzenék legnagyobbika.