Harc az örökségért 2

Bakancslistához adom
JL Family Ranch: The Wedding Gift
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai western, családi film, 83 perc, 2020

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

John Landsburg és családja a farmon kialakított új panzió megnyitására készülnek, ám egy váratlan lánykérés miatt a legidősebb lány, Rebecca esküvőjének megszervezése máris első helyre kerül a menetrendben, főleg, hogy a gyönyörű esküvőszervező, Claudia Dupree rögtön megkedveli a zord családfőt. Közben felbukkan Caleb, Tap Petersonnak, a Landsburgok ősi ellenségének fia, aki 20 év után visszatérve egy szekérderéknyi megoldatlan problémát is magával hoz. Az egyik legégetőbb, hogy annak idején elhagyta a várandós Rebeccát és a tőle született gyermeket, aki azóta felnőtt és mindennél jobban vágyik az apjával való kapcsolatra. Amikor eljön a számonkérés ideje, Tapnek teljes vagyonát és birtokát is kockára kell tennie azért, hogy megváltást nyerjen a fiának.

Stáblista:

Szereplők

Tap Peterson
Claudia
Rebecca
John Landsburg

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
offtopic
Paramount Channel 2023 márc. 29. - 13:03:23 10/10
Nagyon tetszett!!!
5/10
nefefe 2021 febr. 12. - 00:01:29 5/10
Négy évet vártak ezzel a 2. résszel - többet kellett volna. Az első - 2016-os - rész után szerintem ez erős visszalépés. Ez sokkal idealizáltabb, csöpögősebb, jellegtelenebb lett. Már Voight sem olyan, mint az első részben, ott sokkal határozottabb karakterű volt. Bár ez betudható a 82 éves korának. Viszont le a kalappal, ahogy még ennyi idősen mozog és lovagol. (a Ray Donovan sorozatban sem semmi az öreg...) És érdekes volt, hogy a régi szereplők mellett Whitlock seriffet lecserélték... Lehet, hogy a megírt történet szerint, de a cselekmény 180 fokos fordulatot vett, --- Spoileres tartalom --- a nekem ellenszenves unoka még inkább ellenszenvesebb lett, értelmetlen tettei miatt (anélkül hívja meg a 20 éve - pontosabban még - nem látott apját a birtokra, hogy arra engedélyt kért volna anyjától, nagyapjától vagy bárkitől, de még a nagybátyjának sem volt esze erre), a régi ellenségek puszipajtások lettek, 66000 dollárt (közel 20 millió forint!) csak úgy odaadunk a család régi ellenségének, mindenki segít mindenkinek, a család mindenek előtt, akkor is ha belerokkanunk címszóval, és még akkor is, ha a fiú 20 éve le se sz*rta az apját, stb. És még az lett volna hab a tortán, ha John összejön rendesen Claudia-val.... És a végén a nagy összeborulás, olyan happyendesen. Szóval ez az amerikaias nyálas marhaság nekem nem jön be... Ezért csak gyenge közepesre értékelem a filmet.
És remélem, nem lesz 3. rész...