Harlequin - Szerelmem, Evangeline

Bakancslistához adom
Loving Evangeline
amerikai romantikus dráma, 100 perc, 1998

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Linda Howard regénye alapján!
Robert Cannon élete legnehezebb időszakát éli meg. A testvérét ugyanis épp most veszítette el, aki minden bizonnyal gyilkosság áldozata lett, mert a halála előtt egy fontos projekten dolgozott, ami ráadásul így a vetélytársai kezébe került. Cannon tudja, hogy senkiben sem bízhat, ezért úgy dönt, hogy önálló nyomozásba kezd, majd hamarosan arra is rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik. Eközben felbukkan egy különös nő, Evangeline Shaw is, akinek köze lehet az ügyhöz, s akibe Robert menthetetlenül beleszeret...

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2012 jún. 25. - 06:57:55
Én nem lennék ilyen szigorú.
Romantikus, szerelmes filmet vártam, nem ezt kaptam. Ez egy krimi, kicsit jobb az átlagosnál. Szerencsére nincs benne véres lövöldözés, autós üldözés, stb. A szerelmi szál is igen mellékes.
Spoiler****
A történetet az ipari kémkedés és azzal összefüggõ nyerészkedés kategóriába tenném, ahol az elhunyt fivér megpróbálja kideríteni öccse halálának okát. Eközben rájön, hogy a srác halála összefügg a cégük projektjének kudrcával, valaki eladta a konkurenciának az eredményeiket. A fiatalember erre rájött, ezért megölték. A kérdés az, hogy van-e összefüggés a fiú halála és aközött a nõ között, akive a bátty idõközben megismerkedett és románcba bonyolódott.

A film korrektül mtatja a történéseket, de ha valakit maga a történet nem érdekel, talán nem találja elég jónak.
1/10
estudiantes 2012 jún. 24. - 23:16:18 1/10
Ez egy nagyon bugyuta B kategóriás film. Kár rápazarolni másfél órát. Csodálkozom, hogy mások 9 fölé értékelték. Nyilván általában csak az értékel, akinek tetszett. A maradék 90 % - engem kivéve - igyekszik mihamarabb elfelejteni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu