Hibbant hímek és a hormonok

Bakancslistához adom
The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 82 perc, 2010

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Nagy sikert aratott Judd Apatow vígjátéka, A 40 éves szűz, amely egy középkorú férfi hányattatását mondja el, akiről kiderül, hogy még nem veszítette el a szüzességét. A film a Horrorra akadva című rémes komédia stílusában figurázza ki az alapötletet. A bolondos mese hőse Andy, a negyvenegy éves, öregedő szűz. A haverok mindent megtesznek annak érdekében, hogy Andy összejöjjön egy bombázóval, és végre átessen a tűzkeresztségen. A filmben olyan népszerű vígjátékok is megkapják a magukét, mint a Felkoppintva és a Superbad - avagy miért ciki a szex?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Szoles1234 2016 jan. 01. - 12:49:59
Belenéztem az elejébe. Hiba volt. Azt hiszem, ennyire rossz filmet még nem láttam...
NHzsolt 2015 szept. 24. - 18:53:54
Ilyen címmel nem is tudom, mit lehetne várni ettõl...
2/10
King Diamond 2013 júl. 31. - 13:50:14 2/10
A film elején magyar címként a tükörfordítást mondják be, és nem ezt, ami itt fel van tüntetve. Általában bírni szoktam a harmad-negyedosztályú szar filmeket is, és olykor-olykor szoktam is nézni ilyeneket, de azért nálam is van egy határ. Láttam mindhárom filmet, amit ez a fos parodizálna (40 éves szûz, Felkoppintva, Superbad), habár az is elmondható, hogy nem volt egy nagy szám egyik sem, de ez meg szinte értékelhetetlen. Még, hogy a Horrorra akadva stílusában figurázza ki ez a rakás szar az alapötletet??? A Horrorra akadva elsõ része az egy remek paródiája a Sikolynak és a Tudom, mit tettélnek, tele jobbnál jobb poénokkal, szereplõkkel, stb. Ez ahhoz képest egy kalap szar, borzasztó színészekkel, poén az nuku, és még a jó csajok sem tudják megmenteni a filmet, mert nincs benne. Szóval, ha valaki szereti a fost, az tehet vele egy próbát, de én inkább nem ajánlom.
2/10
Kyd 2013 júl. 14. - 09:33:01
Sajnos voltam olyan hülye hogy letöltöttam és elkezdtem nézni....Ilyen erõltetett sz*rt mint ez komolyan még nem láttam. 20 perc elég is volt belõle, agyon kellene csapni aki ezt csinálta.