Hidegre teszlek

Bakancslistához adom
Out Cold
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai fekete komédia, 88 perc, 1989

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Dave és Ernie annak idején ugyanannak a lánynak csapta a szelet a középiskolában. Ernie lett a győztes, ő vezette oltárhoz Sunnyt. A szerelem azonban változik az évek folyamán, Ernie-ből szoknyapecér lett, aki hentesboltot alapított Dave-vel, Sunny pedig házsártos családanyára váltott, akinek ugyancsak volt házibarátja. Így ment ez csöndes egyhangúságban egészen addig, amíg egyszer Ernie - önhibáján kívül - több időt töltött a fagyasztókamrában, mint azt az orvosok javasolni szokták...

Stáblista:

Szereplők

Dave Geary
Sunny Cannald
Lester Atlas
Ernie Cannald

Hozzászólások

Szerinted?
bessie 2014 szept. 07. - 20:01:24 Előzmény feketevipera
Végre egy jó filmismertetõ. Felkelti az érdeklõdést a film iránt. Az utolsó humoros mondat, pedig fokozza a kíváncsiságot. Bárki írta, gratulálok neki.
adamnagysweetmovie 2014 ápr. 03. - 15:44:48
Sztem meg bátran ráférne, hogy valaki közkinccsé tegye.
feketevipera 2011 nov. 20. - 20:23:52
Az alapötlet nem lett volna rossz, a fekete humort pedig kifejezetten szeretem, de ez a film szerintem elég gyengusra sikeredett. Kicsit többre számítottam volna, az ismertetõ is jobb sztorit sejtetett, a szereposztás pedig nem kifejezetten az elsõ vonalbeli színészekre összpontosított. Úgy vélem, többet is ki lehetett volna hozni az egészbõl, így viszont egy egyszernézõs, felejthetõ alkotást kaptunk.