Álomhajó - Mézeshetek Szicíliában

Bakancslistához adom
Hochzeitsreise nach Sizilien
német-osztrák filmdráma, 89 perc, 2013

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Az MS Deutschland nászút szervezői, a még házasok, Andrea és Stefan Herbst egyelőre titokban tartják a válásukat. Személyes nézeteltéréseik ellenére ismét újabb nászutat szerveznek. Moritz Köhler és a született szicíliai, Gina fognak az „Álomhajón” fedélzetén a boldogító IGEN-t kimondani. Természetesen a hajó fedélzetén van a menyasszony apja, Vittorio Donadelli és a vőlegény szülei, Petra és Klaus Köhler is. Vittorio megszállottan ragaszkodik ahhoz, hogy minden lehetséges percet együtt töltsön az egész családdal. Sőt, a szeretett hazájában odáig megy, hogy szabadságra küldi, a szicíliai a nászút szervezőket és a szállodát is lemondja, azaz mindenkit nála, a szülői házban szállásol el.

Moritznak nemigen tetszik, hogy az apósa egyszerűen lehetetlenné teszi, hogy nyugodtan, kellemes órákat töltsön el a feleségével. Vajon mi is az oka, hogy Vittorio olyan hirtelen, és megszállottan unokára vágyik, valamint hogy Gina minél előbb átvegye a családi vállalkozásukat Szicíliában?

Miközben pedig Moritz és Gina a hetedik mennyországban érzik magukat, Petra úgy érzi, a férje egyre jobban elhanyagolja, ezért hagyja, hogy Vittorio testvére flörtölni kezdjen vele. Mindennek persze az oka, szeretne egy kis féltékenységet kicsikarni a férjéből. Stefan és Andrea is, mint kollégák élvezik a Szicílián töltött időt, és egyáltalán nem is veszik észre, hogy egész idő alatt titokzatos emberek követik őket…

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2022 okt. 25. - 18:33:50 10/10
Nehéz a film adatlapját megtalálni, de nem lehetetlen...