Holtodiglan

Bakancslistához adom
Forever Mine
amerikai-angol-kanadai thriller, 112 perc, 1999

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Alan úszómesterként dolgozik a miami strandon, míg Ella egy nagymenő politikus csodaszép feleségeként nyaral ugyanitt. A két fiatal között magasra csapnak az érzelmek, s a buja floridai nyár hevében csakhamar egymás karjában találják magukat. A vakáció azonban egyszer csak véget ér, s a nő hazarepül férjével New Yorkba. Alan érzelmei mit sem csitulnak, s mindent maga mögött hagyva az asszony nyomába ered. Balszerencséjére azonban időközben a férj mindent megtudott, s egyáltalán nincs ínyére a dolog. A szépreményű fiatalemberre alaposan rájár a rúd: előbb börtönbe kerül, majd a politikus verőlegényeinek hála kórházba, golyóval a fejében. Alan mégis kifog a halálon, s csaknem másfél évtized után visszatér.

Stáblista:

Szereplők

Manuel Esquema/Alan Riply
Mark Brice
Ella Brice
Rick Martino

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
tortura 2014 okt. 04. - 15:47:03 Előzmény k11zoltan
Csatlakozom. Egyáltalán nem találtam olyan rossznak. Teljesen véletlenül bukkantam erre a filmre. Egy azonos címû másik filmet kerestem, de mivel az még nagyon új, nincs fent. Így ezt szedtem le. Én nem bántam meg, hogy megnéztem.
k11zoltan 2014 márc. 15. - 11:30:11
Nem volt olyan rossz.
Jó régen láttam egyszer, most meg megint.
wysiwyg 2007 júl. 04. - 14:06:57
Erre a filmre õszintén semmi pozitív kritikát nem írhatok. Mindenkitõl bocsánat akinek bejött ez a sztorisánta, szörnyû operatõri munkát és minden rosszt tartalmazó film. Alapból vessünk 1pillantást nem a színészekre csak a karakterekre. Ki mellett lehet legjobban helyet foglalni? A nõ mellett aki csalja a feleségét vagy a kabinossrác oldalán akivel csalja és egyben 1 mániákus.....talán még a férj volt a legnormálisabb. Igaz hogy munkamásiás volt és nem törõdött a feleségével, de legalább kiemelte a sárból és a végén csak megmutatta, hogy ragaszkodik hozzá....lehet, hogy nem elég pozitívan. Mind1. A színészek, valójában nem olyan pocsékok csak ebben a filmbe. De szerintem ez a film mindenkibõl kihozná az aranymálnát...:)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu