Hullajó feleség

Bakancslistához adom
She's Back
amerikai horror-vígjáték, 89 perc, 1989

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Paul (Robert Joy), a szelíd villanyszerelő házsártos feleségével, Beatrice-szel (Carrie Fisher) új házba költözik. A környéket azonban egy rablóbanda tartja rettegésben. Egy szörnyű éjszakán Paulék házát is kirabolják, és elteszik láb alól Beatrice-t. Paul már éppen kezdi túltenni magát felesége elvesztésén, amikor egy szép napon, a hűséges asszony szellem képében visszatér. A szellemnőt persze Paulon kívül senki sem látja.. Férj és feleség, a segítőkész kukással (Matthew Cowles) karöltve elindulnak, hogy bosszút álljanak a rablógyilkosokon.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
szabinaa012 2013 márc. 22. - 22:05:32 1/10
Nem akarom elvenni senki kedvét ettõl a filmtõl, de konkrétan nézhetetlen. Nem csak azért mert unalmas, hanem mert bugyuta és egy nagy lófasz már bocsánat
Ford Mustang 2011 júl. 17. - 14:00:43
Szerintem is unalmas, gyenge, sablonos, tipikus tucatgagyihorror.
feketevipera 2011 ápr. 15. - 22:20:44
Nem nagy eresztés a film, nem is néztem végig. Szerintem unalmas, eredetiség nem sok akad benne, poénnak nevezhetõ valami egy-kettõ esetleg. Igazából elég fárasztó, amikor a kínos helyzetekre épül a "humor" (ti. amikor csak a csávó látja a halott felesége szellemét, és beszél hozzá, miközben õt mindenki õrültnek nézi stb.). Egyszer lehet vele kísérletezni, de úgy vélem, többet nem ér meg.